Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti Nick Kyrgios riehui taas – Puolusteli tekojaan syyttämällä faneja

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on jälleen kohun keskellä. Tällä kertaa mies aiheutti paheennusta riehumisellaan Wimbledonin avoimessa tennisturnauksessa.

Australialainen Nick Kyrgios aloitti miesten kaksinpeliurakkansa Wimbledonin avoimessa tennisturnauksessa tiistaina. Tavoilleen uskollisena hän voitti, mutta urputti samalla tuomarille, löi pallon ulos kentältä tahallaan ja sylki päin katsojaa.

27-vuotias Kyrgios voitti brittiläisen Paul Jubbin erin 3-6, 6-1, 7-5, 6-7 (3), 7-5 päästäkseen toiselle kierrokselle. Voittonsa varmistuttua australialainen kääntyi kohti häntä häirinnyttä fania ja sylki tätä kohti.

– Tänään, heti kun voitin ottelun, käännyin hänen puoleensa. Olen ollut tekemisissä vihan ja negatiivisuuden kanssa pitkään, joten en tunne olevani sille henkilölle mitään velkaa, Kyrgios puolustautui ja kertoi pyytäneensä fanin poistamista katsomosta.

– Hän kirjaimellisesti tuli otteluun kirjaimellisesti vain, siten, että ei edes kannattanut ketään. Se oli enemmän vain kiihottamista ja epäkunnioittamista. Se on hyvä. Mutta jos annan sen takaisin sinulle, niin se on juuri niin, mies täräytti.

Kyrgios syytti sosiaalista mediaa joidenkin fanien käyttäytymisestä.

– Rakastan tätä turnausta: tällä ei ole mitään tekemistä Wimbledonin kanssa. Luulen vain, että kokonainen sukupolvi ihmisiä sosiaalisessa mediassa tuntee, että heillä on oikeus kommentoida jokaista asiaa negatiivisesti. Se vain kulkee tosielämässä.

– Koska siellä on aita – enkä fyysisesti voi tehdä mitään tai sanoa mitään, koska joudun vaikeuksiin – he vain tuntevat tarpeensa, että he voivat vain sanoa mitä haluavat.

Kyrgios ei ollut viaton itsekään

Kyrgios sai jo aiemmin varoituksen, kun hän löi pallon ulos stadionilta yhdessä vaiheessa ja hän kutsui myös yhtä lintuomaria vasikoijaksi, kun tämä meni puhumaan erotuomarille ilmeisesti jostain, jonka Kyrgios sanoi kentän takaosassa.

– En tehnyt mitään, ja hän meni erotuomarin luo ja sanoi hänelle jotain, mitä en sanonut. Hän piti tärkeänä mennä juoksemaan tuomarin luo 30-vuotiaana ja nostamaan itsensä esille. Kukaan ei ollut paikalla tosiasialisesti katsomassa häntä tänään.

Julkisuuteen vuoti tietoa siitä, mitä Kyrgios oli päästänyt suustaan pelin aikana.

– En ala taputtaa, kun he skannaavat paskaa supermarketissa, vai mitä?, miehen kerrotaan sanoneen.

Kyrgios puolusti sanomisiaan.

– En ole koskaan, koskaan vain mennyt kenenkään muun töihin ja vain räikeästi sylkenyt, epäkunnioittanut heitä. En ymmärrä, miksi ihmiset tekevät niin urheilijoille. Miksi he kokevat, että se on hyväksyttävää?

– Sitä tapahtuu yhä enemmän urheilussa. Kuten, katsojat ovat vain, en tiedä, niin epäkunnioittavia urheilijoita kohtaan. Minusta se ei ole ok. Kuten, oletko koskaan mennyt kuin supermarkettiin ja juuri aloittanut nuhtelemaan jotakuta, joka skannaa päivittäistavaroita? Ei. Joten miksi he tekevät niin, kun olen Wimbledonissa? Miksi se on niin?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis