Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Formula 1 -legenda Bernie Ecclestone laukoi typerryttäviä kommentteja muun muassa rasismista ja Ukrainan-sodasta

Bernie Ecclestone Formula 1 -legenda Englanti
AOP

Formula 1 -legenda Bernie Ecclestone on tunnettu räväköistä mielipiteistään. Nyt mies on mennyt taas kuitenkin reippaasti hyvän maun väärälle puolelle uusimmilla möläytyksillään.

Entinen Formula 1 -päällikkö Bernie Ecclestone oli brittijuontaja Piers Morganin haastattelussa Piers Morgan Uncensored -ohjelmassa ja ulosanti oli tuttua Ecclestonea.

Morgan ja Ecclestone keskustelivat monista aiheista, mutta 91-vuotiaan englantilaisen kommentit muun muassa neekeri-sanasta, Vladimir Putinista, Nelson Piquet’sta ja Ukrainan tilanteesta järkyttivät kuulijoita.

Rasismi ei hetkauta Ecclestonea

F1-legenda Piquet käytti aiemmin tällä viikolla avoimen rasistista kieltä toisesta F1-legendasta Lewis Hamiltonista, joka sattuu kaiken huipuksi olemaan brasilialaisen vävypoika. Ecclestone puolestaan rinnasti neekeri-sanan töykeisiin kommentteihin toisten ulkonäöstä.

Morgan lainasi Ecclestonen omia puheita kysyessään mieheltä täsmennystä niihin. Vastaus oli typerryttävä.

– Neekeri-sanaa tulisi kohdella kuin joku kutsuisi sinua hieman alamittaisiksi, Morgan muistutti Ecclestonen sanoneen.

– Joo, sitä tapahtuu koko ajan, Ecclestone totesi.

Morgan typertyi Ecclestonen kommenteista.

– Mutta Bernie, ei ole mitään vastaavuutta sen välillä, että joku kutsuu mustaa henkilöä neekeriksi ja sanoo, että olet alikokoinen. Sinun täytyy nähdä se.

Ecclestonen päätä ei hevillä käännetty.

– On hirveän töykeää sanoa, että joku on alamittainen tai lihava. Se on samanlainen tunne.

Morgan yritti vielä kerran väittää Ecclestonelle vastaan, johon miehellä oli yksinkertainen vastaus.

– No en tiedä, riippuu oletko lihava.

Hyvin uniikki näkemys myös Ukrainan-sodasta

Ecclestone ei ole koskaan piilotellut Venäjän presidentin Putinin ihannointia. Mies sanoikin tällä viikolla, että ottaisi luodin Putinin puolesta, sodasta ja kansainvälisistä selkkauksista huolimatta.

– Ottaisin silti luodin hänen puolestaan. Haluaisin, että se ei satu, mutta jos sattuu, otan silti luodin, koska hän on ensiluokkainen henkilö. Hän uskoo siihen että, mitä hän tekee, on oikein Venäjän hyväksi.

Virheiden mahdollisuuden Ecclestonekin on valmis myöntämään.

– Valitettavasti hän on kuin monet liikemiehet, varmasti kuten minäkin, teemme virheitä silloin tällöin. Ja kun teet virheen, sinun on tehtävä parhaasi päästäksesi siitä eroon.

Ukrainan presidentille Volodymyr Zelenskyille Ecclestonella ei sen sijaan ole kaunista sanaa sanottavaksi.

– Luulen, että jos se olisi suoritettu oikein – tarkoitan toista ihmistä Ukrainassa. Hänen ammattinsa ymmärtääkseni oli ennen koomikko ja mielestäni hän näyttää siltä, ​​​​että hän haluaisi jatkaa sitä ammattia.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1