Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallon NBA-tähti Miles Bridges pulassa – Syytetään vakavasta rikoksesta

Miles Bridges laitahyökkääjä koripallo
AOP

Koripallon NBA-tähti Miles Bridges on vaikean tilanteen edessä. Miehen vaimo Mychelle Johnson syyttää häntä perheväkivallasta.

24-vuotiaan NBA-seura Charlotte Hornetsin entisen laitahyökkääjän Miles Bridgesin vaimo Mychelle Johnson julkaisi Instagram-tilillään karun kuvasarjan. Kuvissa näytettiin naisen massiiviset fyysiset vammat ja lääkärinlausunto, jossa ne eriteltiin tarkemmin.

Johnson vuodatti julkaisunsa kuvatekstissä tiukkaa tekstiä aviomiestään kohtaan.

Vihaan sitä, että tähän on tultu, mutta en voi olla enää hiljaa. Olen antanut jonkun tuhota kotini, pahoinpidellä minua kaikin mahdollisin tavoin ja traumatisoida lapsiamme koko elämäksi.

– Minulla ei ole mitään todistettavaa maailmalle, mutta en anna kenenkään, joka voi tehdä jotain niin kauheaa, olla katumatta ja maalata kuvaa jostain, mitä en ole. En anna hänen ympärillään olevien ihmisten hiljentää minua ja jatkaa valehtelua suojellakseni tätä henkilöä, Johnson täräyttää.

Totuuden piilottelu on Johnsonin mukaan sairasta.

– Se on epäeettistä, moraalitonta, se on todella sairasta. Se satuttaa sydäntäni, koska minulla on aina ollut toivoa ja niin paljon rakkautta ja niin pelottavaa kuin se minulle onkaan, on aika puolustaa itseäni. En ole enää hiljaa suojellakseni muita, koska arvostan itseäni ja lapsiani enemmän kuin kenenkään imagoa.

Johnson julkaisi myös lääkärilausunnon saamistaan vammoista. Se on karua luettavaa. Myös naisen kuvissa näkyvät turvonnut huuli ja nenä, värjäytyneet kädet, turvonnut ranne, mustelmia korvassa, käsivarressa, selässä ja viiltoja jalassa.

– Murtunut nenä, ranne, repeytynyt tärykalvo, repeytyneet lihakset niskassani, jotka johtuvat kuristamisestani pyörtymiseeni saakka ja vakava aivotärähdys, Johnson kuvaili.

Nainen myös toivoo parempaa huomista.

– En tarvitse myötätuntoa, en vain halua tämän tapahtuvan kenellekään muulle, haluan vain tämän henkilön saavan apua, lapseni ansaitsevat parempaa. Se on kaikki mitä haluan. Se sattuu, kaikki sattuu, tämä tilanne sattuu, mikä tärkeintä, minua pelottaa ja sattuu lasteni puolesta, jotka olivat kaiken todistajia. Kunnioita perheeni yksityisyyttä ja lopeta inhottavat huhut ja syytökset, hän päättää.

Bridges puolestaan on yhdessä uransa tärkeimmistä vaiheista. Hänen sopimuksensa Hornetsin kanssa loppui tähän kauteen ja hän on nyt vapaa agentti. Nelivuotisella Hornets-urallaan mies teki keskimäärin 13,4 pistettä ja otti keskimäärin 5,6 levypalloa 291 pelissä. Edessä saattaa olla iso tilipäivä.

Nyt sen sijaan Bridges on pulassa. Hänet pidätettiin keskiviikkona Yhdysvaltain Los Angelesissä edellispäiväisen välikohtauksen vuoksi. Häntä syytettiin törkeästä perheväkivallasta ja hänen on määrä palata oikeuteen 20. heinäkuuta. Bridgesille määrättiin myös 130 000 dollarin takuut.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Chelley 👼🏽 (@thechelleyj) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo