Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

LIV Golf iskee vastaan vanhoille huipuille – Aikaistaa liigasuunnitelmiaan

LIV Golf Invitational Series golf
AOP

Uusi golfin maailmankiertue LIV Golf Invitational Series vastaa perinteisten PGA Tourin ja DP World Tourin heittämään vastahaasteeseen. Aikeena on aikaistaa alkuperäisiä aikataulusuunnitelmia.

Golfin uuden maailmankiertueen LIV Golfin alkuperäinen suunnitelma oli järjestää useiden vuosien ajan Invitational Series -sarjaa ennen siirtymistä liigamuotoon. Nyt tätä aikajanaa on nopeutettu.

LIV Golfin edustaja on vahvistanut, että organisaatio siirtyy LIV Golf Leagueen ja järjestää 14 tapahtumaa vuonna 2023, enemmän kuin kymmenen tapahtumaa, jotka alun perin oli suunniteltu liigan toiseksi vuodeksi. LIV suunnittelee myös saavansa 48 pelaajaa pelaamaan kaikki 14 tapahtumaa ensi vuonna, ja pysyvät joukkueen kapteenit voivat rekrytoida omia joukkueitaan ja tehdä vaihtoja.

Tämä on iso ero avauskauteen, jolla on ja tulee jatkossakin olemaan vaihtuva pelaajajoukko. Myös lisäpelaajia odotetaan saapuvan kiertueelle.

12 joukkuetta muodostavat liigan rungon

LIV Golf Leaguen ideana on, että 12 joukkuetta kehittävät omaa identiteettiään. LIV:n johto pitää franchising-mallia olennaisena heidän liiketoimintamallinsa ja tuotteen kestävyyden kannalta.

Vaikka yleisesti uskotaan, että Saudi-Arabian julkinen sijoitusrahasto on antanut LIV:lle avoimen šekin ja että liigan ei tarvitse ansaita rahaa pysyäkseen hengissä, johtajat ovat väittäneet, että Public Investment Fundin tavoitteena LIV:n kanssa on voitto ja että liiga selviää vain, jos sijoitettu pääoma tuottaa.

LIV on julkaissut kiertueelleen useiden nimimiesten sopimukset, kuten Bryson DeChambeau, Patrick Reed, Abraham Ancer ja Matthew Wolff, ja on käyttänyt huomattavan paljon rahaa tarjotakseen pelaajille ja heidän joukkueilleen ensiluokkaisen kokemuksen.

LIV:n johtaja vahvisti myös, että vaikka mikään ei ole kiveen hakattu, liigalla on kymmenen tapahtumapaikkaa kaudelle 2023, ja se toivoo lisäävänsä kansainvälisiä pelipaikkoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf