Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Nuorten motocrossin MM-kisat vuonna 2022 järjestetään Suomessa

Junior MX

Suomalaisille motocross-faneille on luvassa herkkua, sillä nuorten motocrossin MM-kilpailut 2022 järjestetään 26.-28. elokuuta Lavangon radalla, kuuluisassa motocross-kaupungissa Vantaalla.

Entinen MXGP:n järjestäjäseura Vantaa Motor Club isännöi World Juniorsia viimeksi vuonna 2006, kun nykyiset supertähdet olivat matkalla kohti ammattilaisuraansa. Alessandro Lupino, Ken Roczen, Eli Tomac, Glenn Goldenhoff ja monet muut taistelivat mestaruudesta Suomessa.

Vantaan Lavangon rata sijaitsee vain 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Suomen Moottoriliitto (SML) ja Vantaan Moottoriseura toivottavat motocross-urheilun tulevat tähdet tervetulleiksi takaisin Suomeen.

Lavangon rata on Suomen motocrossin mekka

Helsinki-Vantaan lentoaseman takana teollisuusalueella sijaitseva Lavangon rata on perustettu vuonna 1996. Rata sai totaalisen kasvojenkohotuksen vuosien 2020 ja 2021 aikana, kun sekä profiili että ratamateriaali vaihdettiin.

Vanha rata, joka tunnettiin myös nimellä ”betoni-Lavanko”, oli kovaa pakattua savea ja karkeaa hiekkaa. Kyseinen rata oli erittäin kova kuivissa olosuhteissa ja vastaavasti märkänä todella liukas.

Vuoden 2020 lopussa radalle ajettiin satoja rekkakuormia hienoa hiekkaa ja koko profiili uusittiin. Nykyisin pinta on pehmeämpi ja valmis ottamaan vastaan tulevat maailman huippuajajat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut