Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Ruotsin seiväshirmu Armand Duplantis teki sen taas! – Ennätykset aivan paperia miehen käsissä

Armand Duplantis seiväshyppy Ruotsi
AOP

Seiväshypyn ruotsalainen mahtimies Armand Duplantis teki jälleen seiväshyppyhistoriaa. Hän ylitti Tukholman Timanttiliigan osakilpailussa miesten seiväshypyn ulkoratojen maailmanennätyskorkeuden 616.

22-vuotias Armand Duplantis on miesten seiväshypyn maailman ykkösnimi. Ruotsalainen takoo kilpailusta toiseen hurjia tuloksia ja on tehnyt maailmanennätyksiäkin useasti. Miehen hallussa on sisäradalla tehty seiväshypyn ennätys 620 ja nyt jälleen parannettu ulkoratojen ennätys 616. Vanha ennätys oli 615.

Ulkoratojen ennätys on epävirallinen, sillä Kansainvälinen yleisurheiluliitto WA ei erittele sisä- ja ulkoratojen ennätyksiä erikseen.

Duplantis pääsi yrittämään maailmanennätystä Tukholman Timanttiliigan osakilpailun miesten seiväshypyn viimeisellä kierroksella. Uusi ennätys syntyi toisella yrityksellä ja vaikka rima hieman heiluikin hypyn aikana, se jäi lopulta paikoilleen ja Duplantis pääsi aloittamaan villit voitonjuhlansa.

Duplantis lähes mykistyi saavutuksestaan.

– Täysin uskomatonta, mies ällisteli.

Duplantiksen suorituksen tasoa alleviivaa se, että seuraaville sijoille yltäneet yhdysvaltalainen Christopher Nilsen ja Brasilian Thiago Braz jäivät ruotsalaisen tuloksesta 23 senttiä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu