Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonissa merkittävä pelipäivä – Monta isoa ottelua luvassa

Wimbledon arkistokuva
AOP

Wimbledonin tennisturnauksessa on jäljellä enää 64 parasta pelaajaa niin miesten kuin naistenkin turnaus laskettuna mukaan. Torstailta kaksi miesten ottelua jäi kesken, joten oikeasti mukana on 68 pelaajaa. Joka tapauksessa turnauksen kolmaskierros käynnistyy perjantaina ja se pelataan lauantaina loppuun. Sunnuntai on perinteisesti lepopäivä ja turnauksen toiselle viikolle säilyy enää 16 parasta pelaajaa sekä miehissä, että naisissa.

Wimbledonissa käynnistyy perjantaina kolmas kierros. Kahden pääkentän ohjelmat on julkaistu ja sateen sattuessa katon alla pelattavissa otteluissa on huikeita matseja tarjolla.

Wimbledonin pääkentän pelit käynnistyvät kolmelta Suomen aikaa. Ensimmäisenä otteluna on luvassa Ranskan Diane Perryn ja Turkin Ons Jabeurin välinen kamppailu. Tämän taiston jälkeen kentälle astelevat Serbia ykkös- ja kakkospelaaja, kun Novak Djokovic saa vastaansa sijoitetun Miomir Kecmanovicin. Pääkentän iltaottelussa on mukana kotiyleisön ykkössuosikki, kun Cameron Norrie saa vastaansa Yhdysvaltain Steve Johnsonin.

Kenttä ykkösellä on luvassa myös kolme ottelua. Tällä kentällä päivä alkaa kahdella naisten ottelulla ja päivä päättyy miesten kaksinpelin otatukseen. Päivä alkaa kotiyleisön kannalta mieleisesti Heather Watsonin ja Slovenian Kata Juvanin välisellä kamppailulla. Toisena kentälle saapuu entinen Wimbledon-mestari, Saksan Angelique Kerber, joka kohtaa Belgian Elise Mertensin kahden sijoitetun pelaajan välisessä kamppailussa. Päivän päättävässä miesten kamppailussa kovaa nousua ATP-listalla tehnyt Saksan Oscar Otte saa haasteen Espanjan teinitähti Carlos Alcarazilta.

Miesten turnauksessa kahdeksasta kärkisijoitetusta pelaajasta on vielä mukana neljä, kun Djokovic, Alcaraz, Stefanos Tsitsipas ja Rafael Nadal ovat edenneet kolmennelle kierrokselle. Naisten kaavion kärkisijoitetuista pelaajista on viisi vielä mukana. Ykkössijoitettu Iga Swiatek, Kreikan Maria Sakkari, Espanjan Paula Badosa, Yhdysvaltain Jessica Pegula sekä Turkin Jabeur.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis