Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-tähti Max Verstappen viittasi kintaalla Iso-Britannian GP:n yleisölle: “Heillä on omat mielipiteensä, enkä välitä”

Max Verstappen Red Bull Iso-Britannian F1 GP
AOP

Red Bullin Max Verstappen sijoittui Formula 1:n Iso-Britannian GP:n aika-ajoissa hienosti toiseksi. Brittiyleisö sen sijaan ei antanut rakkautta hollantilaiselle, vaan buuasi äänekkäästi.

Red Bullin Formula 1 -tähti Max Verstappen oli mukana viime kaudella skandaalinkäryisessä mestaruustaistelussa, joka ratkesi päätöskisassa lopulta hollantilaisen hyväksi. Kiistakumppanina ollut Mercedeksen Lewis Hamilton on Iso-Britannian F1 GP:n suosikki, ajaahan mies kotiyleisönsä edessä, ja britit ovat vieläkin näreissään viime kauden päätöksestä.

Verstappen oli aika-ajojen jälkeen TV-toimittaja Billy Mongerin haastattelussa ja sen aikana yleisö piti suurta älämölöä vastalauseena hollantilaiselle.

– Olin hieman pettynyt, koska en oikein ymmärtänyt Billyä, mikä oli pieni ongelma. Mutta loput, tarkoitan, jos he haluavat buuata, he tekevät sen. Minulle se ei muuta mitään, Verstappen täräytti.

Verstappen totesi myös, että on mielissään F1-sirkuksen jatkumisesta Silverstonessa.

– Olen aina iloinen saadessani olla täällä. Tämä on hieno rata, täällä on ylipäätään hieno tunnelma.

– Ehkä jotkut heistä eivät pidä minusta ja se on hyvä. Heillä on omat mielipiteensä, enkä välitä, Verstappen kommentoi kisaolosuhteita.

Verstappen johti aika-ajoja suurimman osan ajasta, mutta putosi toiselle sijalle, kun hänen täytyi hidastaa vauhtiaan viimeisellä kierroksellaan, koska Charles Leclerc ajoi hänen edellään tuoden keltaiset liput esiin.

– Q3 oli hyvä, mutta viimeisellä kierroksella minulla oli keltainen lippu, joten nostin, ettei minulla olisi ongelmia. Sitten päädyt vain vähän jälkeen aika-ajoissa.

– Kaiken kaikkiaan auto oli hyvä, joten sillä ei ole väliä. Tietysti on sääli missata paalupaikka, mutta tiedän myös, että huomenna on pisteet, ja se on kuin sunnuntaina lähteä kilpailemaan, varsinkin kun on hyvä fiilis autosta.

Verstappen iloitsi myös Carlos Sainzin uran ensimmäisestä F1-paalupaikasta, tappiostaan huolimatta.

– Olen tietysti iloinen siitä, että Carlos otti ensimmäisen paalupaikkansa. Luulen, että olemme taistelleet jo koko vuoden ja se on niin tiukkaa koko ajan, joka aika-ajossa tai kisassa, kuten viime kerralla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1