Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallon NBA:ssa nähtiin todellinen huippukauppa – Mukana liigan kovin puolustava pelaaja

Rudy Gobert sentteri Minnesota Timberwolves
AOP

Koripallon NBA:ssa nähtiin kovan luokan vaihtokauppa, kun sentteri Rudy Gobert vaihtaa joukkuetta. Ranskalainen on valittu kolmesti sarjan parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi.

Koripallosarja NBA:ssa nähtiin yksi kesän kovimmista pelaajakaupoista Utah Jazzin ja Minnesota Timberwolvesin välillä. Siinä liikkuivat kuusi pelaajaa, neljä varausvuoroa ja yksi varausvuoron vaihto-oikeus. Kaupan ehdottomasti suurin nimi on sentteri Rudy Gobert.

Timberwolves sai kaupassa:

Rudy Gobert

Jazz sai kaupassa:

Malik Beasley
Patrick Beverley
Leandro Bolmaro
Walker Kessler
Jarred Vanderbilt
Vuoden 2023 ensimmäisen kierroksen varausoikeus
Vuoden 2025 ensimmäisen kierroksen varausoikeus
Vuoden 2026 varausoikeuden vaihto-oikeus
Vuoden 2027 ensimmäisen kierroksen varausoikeus
Vuoden 2029 ensimmäisen kierroksen suojattu varausoikeus

Minnesota saa kaupassa yhden NBA:n parhaista puolustavista pelaajista. Gobert on kolminkertainen NBA:n Vuoden puolustava pelaaja, ja hän on ollut Vuoden joukkueen All-Defensive-valinta kuusi kautta peräkkäin. Hän on päässyt All-Star-otteluun kolmena peräkkäisenä kautena 15 pisteen ja 13,9 levypallon keskiarvoilla.

Jazz rakentaa kokoonpanoaan uusiksi Gobertin kaupan myötä. Se tulee rakentumaan entistä enemmän takamies Donovan Mitchellin ympärille. Jazzin viime kausi päättyi karvaaseen pettymykseen, kun se hävisi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Dallas Mavericksille.

Timberwolves rakentaa puolestaan kovaa kokoonpanoa. Joukkueen oletettuun avauskokoonpanoon kuuluvat Gobertin lisäksi D’Angelo Russell, Anthony Edwards, Jaden McDaniels ja Karl-Anthony Towns.

Gobertilla on voimassa nelivuotinen ja 170 miljoonan dollarin arvoinen sopimus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo