Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Wimbledonin tennisturnauksessa kuohuu – Työntekijät syyttävät törkeästä kohtelusta

Wimbledonin tennisturnaus käynnistyy maanantaina
AOP

Tenniksen Wimbledonin avoin tennisturnaus on kohdannut odottamattomia yleisömääräongelmia tänä vuonna. Turnauksen työntekijät syyttävät samaan aikaan turnausjärjestäjä All England Lawn Tennis and Croquet Clubia työntekijöiden kaltoinkohtelusta.

Wimbledonin avoin tennisturnaus on joutunut kärvistelemään surkeiden katsojalukujen kanssa. Ne ovat olleet alhaisimmat 15 vuoteen ja se on peilaantunut kaikkeen. Myös työntekijöiden määrää on jouduttu vähentämään.

Nyt tennisturnauksen työntekijät syyttävä kuitenkin turnausjärjestäjä All England Lawn Tennis and Croquet Clubia väärinkäytöksistä. Työntekijät ovat kuivailleet irtisanomisia teurastukseksi.

Brittilehti The Sun kirjoitti nähneensä siivoustyöntekijöille lähetetyn sähköpostin, jossa sanottiin, että kävijämäärät ovat vähentyneet.

– Tästä syystä All England Club on pyytänyt, että harkitsemme päivittäisen henkilöstömme vähentämistä. Henkilökunnan vähentäminen voi olla tarpeen, viestissä kirjoitettiin.

Irtisanomisia tehty jopa pikkumaisista syistä

Turnaushenkilökunta on myös kertonut, että työntekijöitä on irtisanottu jopa erittäin pienistä syistä, kuten käymisestä luvatta wc-tauolla. Toiset työntekijät puolestaan kertoivat, että heidän kollegansa ovat menettäneet työpaikkansa, koska he ovat syöneet mansikoita Henman Hillillä tai pitäneet taukoja katsoakseen tennistä.

Turhautuneet ihmiset kertovat yleisesti ottaen, että ihmisiä erotetaan “vasemmalta, oikealta ja keskeltä” alhaisen katsojamäärän vuoksi.

– He yrittävät vain teurastaa ihmisiä. Sähköpostin lähdöstä lähtien he ovat olleet erittäin ankaria ihmisiä kohtaan, eivätkä varoittaneet heitä. Heidät potkitaan suhteellisen pienistä asioista.

– Tuntuu siltä, ​​että olemme reunalla, koska kun haluat istua alas, katselet ympärillesi toivoen, ettei kukaan katso. Kun olemme tehneet työmme eikä meillä ole mitään tekemistä, emme voi vain olla jaloillaan koko päivää, eräs parikymppinen taloudenhoitaja kuvaili.

Siivoustiimin 19-vuotias opiskelija kertoi, että hänen ystävänsä oli erotettu pari päivää sitten.

– Kun saimme tämän keikan, olimme todella tyytyväisiä, koska se maksaa melko hyvin muihin juttuihin verrattuna.

– Olimme töissä keskiviikkona ja lounastauollamme ystäväni istui Hillillä ja söi mansikoita. Seuraavaksi hän sai sähköpostin, jossa sanottiin, että hän ei saa enää työvuoroja. Nyt me kirjaimellisesti kaikki teemme mitä tahansa tauoillamme tai jopa istumme mäellä työskentelyn jälkeen, jos meille vaikka kerrotaan, ettei meillä ole enää työvuoroja.

Järjestäjäseura puolustautuu syytöksiltä

All England Lawn Tennis and Croquet Club on kiistänyt, että sen urakoitsijoita olisi käsketty vähentämään henkilöstöä alhaisten katsojalukujen vuoksi.

– Arvostamme koko henkilökuntaa, joka auttaa meitä järjestämään turnauksen, sillä he ovat tärkeitä tämän maailmanluokan tapahtuman järjestämisessä.

– Tapaamme vuosittain jokaisen pääurakoitsijamme kanssa sopimaan työehdoista, jotka jaetaan kaikkien mahdollisten työntekijöiden kanssa.

Seuran mukaan työntekijät ovat pikemminkin tyytyväisiä.

– Olemme iloisia, että monet työntekijöistämme päättävät palata töihin Wimbledoniin vuodesta toiseen ja auttaa meitä järjestämään uskomattoman tapahtuman.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis