Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1:n Iso-Britannian GP:ssä heti draamaa – Kolareita ja mielenosoittajia

Guanyu Zhou Iso-Britannian F1 GP
AOP

Iso-Britannian Formula 1 GP:ssä nähtiin heti alussa hurjia tilanteita. Ensin sattui neljän auton vakava joukkokolari ja sen jälkeen mielenosoittajat vielä tunkeutuivat radalle kesken kisan.

Kansainvälinen autoliitto FIA on vahvistanut, että Guanyu Zhou ja Alex Albon ovat molemmat tajuissaan ja heidät vietiin Silverstonen terveyskeskukseen Formula 1:n Iso-Britannian GP:n ensimmäisen kierroksen törmäyksen jälkeen.

Albon aloitti kisan ruudusta 16 ja Zhou ruudusta 9. Zhou joutui Pierre Gaslyn ja George Russellin kanssa tapahtuneeseen onnettomuuteen, jossa hänen Alfa Romeonsa joutui raskaaseen kosketukseen esteiden kanssa. Taustalla tapahtui toinen kolari, johon osallistuivat Albon, Sebastian Vettel, Esteban Ocon ja Yūki Tsunoda.

Kisa keskeytettiin punaisilla lipuilla ja FIA tiedotti piakkoin, että kaikki kuskit ovat kunnossa.

– FIA kertoo, että kilpailun alussa tapahtuneen tapauksen jälkeen hätähenkilöstö oli välittömästi paikalla. Auton 23 (Albon) ja Auton 24 (Zhou) kuljettajat on viety terveyskeskukseen.

– Molemmat kuljettajat olivat tajuissaan ja heidät tutkitaan terveyskeskuksessa. Lisää päivityksiä julkaistaan ​​aikanaan.

FIA vahvisti myöhemmin, että kumpikaan kuljettaja ei ollut loukkaantunut vakavasti, mutta Albon oli viety helikopterilla läheiseen Coventryn sairaalaan varatoimenpiteenä, kun taas Zhou pysyi tarkkailussa lääkärikeskuksessa. Myös Russell tarkastettiin ja julistettiin kunnossa olevaksi.

Myös protestoijista riesaa

Myös ryhmä mielenosoittajia tunkeutui radalle kisan avauskierroksella ja oli radalla, kun autoja tuli ohi. Mielenosoittajat onnistuivat pääsemään radalle Wellingtonin suoralla, joka sijaitsee heti ensimmäisen mutkajoukon jälkeen.

Tilanteessa kävi tuuria, koska autot joutuivat hidastamaan vauhtiaan merkittävästi joka tapauksessa avauskierroksen kolareiden vuoksi. Silminnäkijöiden mukaan ainakin yksi mielenosoittajista oli radalla, kun autot ajoivat ohi. Ryhmässä arvellaan olleen yli viisi henkilöä.

– Punaisen lipun jälkeen useat ihmiset yrittivät päästä radalle. Nämä ihmiset poistettiin välittömästi ja asiaa käsittelevät nyt paikalliset viranomaiset, FIA kertoi tiedotteessaan.

Ennen kilpailua Englannin Northamptonshiren poliisi sanoi, että sillä oli uskottavaa tiedustelutietoa siitä, että ympäristöaktivistit suunnittelivat mielenosoitusta kilpailun aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1