Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Logan Paulin ja Floyd Mayweatherin rahariita jatkuu edelleen – Nyt kyllästyi PPV-yhtiö

Stephen Espinoza puheenjohtaja Showtime
AOP

Nyrkkeilijä Floyd Mayweather ja showpainija Logan Paul ovat kiistelleet jo pitkään miesten helmikuussa 2021 otellun nyrkkeilyottelun rahanjaosta. Kumpikin osapuoli on syytellyt toisiaan ja nyt Showtime-TV-yhtiö, joka hoiti PPV-toiminnot, on ottanut kantaa sotkuun.

Showpainija Logan Paul jatkaa edelleen kiistaansa nyrkkeilijä Floyd Mayweatheria vastaan ​​heidän viimevuotisen nyrkkeilyottelunsa rahanjaosta. Yhdysvaltalainen TV-yhtiö Showtime vastasi ottelun PPV-toteutuksesta ja nyt yrityksen puheenjohtaja Stephen Espinoza on ottanut kantaa kiistaan.

Espinoza halusi myös tehdä selväksi, ettei Showtimella ole osaa eikä arpaa rahanjaon suhteen. Miehen mukaan ongelma on täysin Paulin ja Mayweatherin Mayweather Promotions LLC -yrityksen välinen. Tilannetta hankaloittaa se, että pahimmillaan juttu viedään oikeuteen saakka ja se tulee kalliiksi kaikille osapuolille.

Espinoza puolustaa kuitenkin myös Mayweatheria.

– Sopimuksemme koskee Mayweather Promotionsia ja Mayweather Promotions jakaa rahat. On selvää, että olemme tekemisissä vain yhden promoottorin kanssa, emmekä tee niin, että olisi erillisiä tarjouksia jokaiselle niistä.

– Voin vain mennä sen mukaan, mitä Floyd sanoo, kyllä, PPV:ssä on jonkin verran viivettä. Siellä oli melko merkittävä määrä rahaa, joka on juuri menossa ulos. Olipa kyse siitä, että olisin yllättynyt, jos näin ei olisi, se on vain väärinkäsitys kuinka kauan rahojen saaminen joskus kestää, Espinoza puolusti.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit