Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennislegenda Roger Federer tekee paluuta – Aikoo palata vielä Wimbledoniinkin

Roger Federer tennis Sveitsi
AOP

Sveitsiläinen tennislegenda Roger Federer on ollut jo reilun vuoden sivussa polviongelmiensa vuoksi. Mies kertoi viikonloppuna haluavansa kuitenkin vielä palata pelikentille.

40-vuotias tennislegenda Roger Federer osallistui sunnuntaina Wimbledonin avoimessa tennisturnauksessa Center Courtin 100-vuotisjuhlatilaisuuteen. Federer kertoi samalla uransa jatkosuunnitelmista. Aikeena olisi palata pelikentille kaudelle 2023.

– Yritin vain menestyä täällä ja edustaa lajia hyvin. Toivon, että tein sen. Ja toivon, että voin palata vielä kerran.

Wimbledonin Centre Court on sveitsiläiselle tuttu kenttä. Sieltä on lukuisia muistoja.

– Minulla on ollut onni pelata monia otteluita tällä kentällä. Tuntuu kiusalliselta olla täällä tänään erilaisessa roolissa. Mutta on hienoa olla täällä kaikkien muiden mestareiden kanssa. Tämä kenttä on antanut minulle suurimmat voittoni, suurimmat tappioni.

Federer pelasi myös viimeisimmän ottelunsa juuri Centre Courtilla 7. heinäkuuta 2021, jolloin hän hävisi puolivälierissä Puolan Hubert Hurkaczille erin 6-3, 7-6 (4), 6-0. Pian sen jälkeen Federerille tehtiin leikkaus, jossa korjattiin hänen oikean polvensa nivelkierukan ja ruston vauriot. Kyseessä oli jo saman polven kolmas leikkaus 1,5 vuoden sisällä.

Federer kertoi aikovansa palata pelaamaan Swiss Indoors -turnauksessa lokakuussa.

– Tietenkin minulla on ollut ikävä täällä olemista. Olisin halunnut olla täällä. Tiesin kävellessäni täällä viime vuonna, edessä tuli olemaan vaikea vuosi. Ehkä en uskonut, että minulla kestää näin kauan tulla takaisin. Mutta polvi on ollut minulle karkea. En tiennyt, pitäisikö minun lähteä matkalle, mutta olen onnellinen seisoessani täällä, juuri nyt, Federer kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis