Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Iso-Britannian F1 GP:n mielenosoittajat saivat osakseen sekä tukea että arvostelua

Just Stop Oil Iso-Britannian F1 GP 2022
AOP

Iso-Britannian Formula 1 -GP:ssä nähtiin kolarien lisäksi dramatiikkaa, kun Just Stop Oil -ryhmä ryntäsi radalle protestoimaan kesken kisan. Nyt ryhmä on saanut sekä ymmärrystä että moitteita.

Formula 1:n Iso-Britannian GP:n kotiyleisön sankari Lewis Hamilton otti maanantaina kantaa Just Stop Oil -ryhmän mielenosoitukseen. Hamiltonilta löytyi ymmärrystä protestille.

– Iso peukku mielenosoittajille. Rakastan sitä, että ihmiset taistelevat planeetan puolesta ja tarvitsemme lisää heidän kaltaisiaan.

Moitteen sijaakin löytyi.

– Älä hyppää kilparadoillemme protestoimaan, emme halua aiheuttaa sinulle vahinkoa, mies kommentoi sosiaalisessa mediassa.

Myös Hamiltonin talli Mercedes kommentoi tilannetta, tarkemmin sanottuna Hamiltonin kommenttien luonnetta.

– Lewis kannatti heidän oikeuttaan protestoida, mutta ei heidän valitsemaansa menetelmää, joka vaaransi heidän ja muiden turvallisuuden, talli kommentoi.

Myös välikohtausta tutkiva Englannin Northamptonshiren poliisi kommentoi tapahtunutta.

– Olen todella pettynyt, että tämä ryhmä ihmisiä ei huomioinut varoituksiamme ennen kilpailupäivää ja teki uskomattoman vaarallisen päätöksen astua radalle, tapahtuman komentaja, ylitarkastaja Tom Thompson, kommentoi.

– Tarjosimme mahdollisuuden rauhanomaisen tapahtuman järjestämiseen radalla.

Thompsonilta ei herunut myötätuntoa mielenosoittajille.

– He päättivät sen sijaan vaarantaa kuljettajien, virkailijoiden ja vapaaehtoisten hengen. On uskomaton pettymys, että joku päätti tehdä niin. Onneksi meillä oli suunnitelmat tämänkaltaista mahdollisuutta varten ja ryhmä poistettiin nopeasti ja poliisimme pidättivät heidät.

– Kaikki seitsemän ovat tällä hetkellä vangittuna ja heidän tietojaan selvitetään. Lopuksi haluan kiittää kaikkia virkamiehiä ja henkilökuntaa sekä yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat työskennelleet väsymättä tämän poliisioperaation parissa. Meillä on ollut yleisesti ottaen erittäin vähän rikollisuutta. Tämän päivän tapaus käsiteltiin vaikuttavasti ja tehokkaasti, enkä olisi voinut pyytää enempää.

Just Stop Oil protestoi öljyn käyttöä Formuloissa. Joukko ryntäsi radalle kesken kilpailun avauskierroksen ja osa joukosta harhaili myös ajoradalle. Heidän onnekseen autot olivat joutuneet hetkeä aiemmin hidastamaan huomattavasti avauskierroksen kolarien ja niistä seuranneen punaisen lipun vuoksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1