Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Tennistähti Nick Kyrgios sai haukut maanmieheltään typerästä käytöksestään

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Tennistähti Nick Kyrgios on aiheuttanut taas paheennusta Wimbledonin avoimessa tennisturnauksessa. Mies muun muassa riehui ottelussa Stefanos Tsitsipasia vastaan.

Australialainen entinen tennisässä Pat Cash on arvostellut maanmiestään Nick Kyrgiosta tämän epäasiallisesta käytöksestä. Erityisesti Cashiä pänni Kyrgioksen käytös ottelussa Stefanos Tsitsipasia vastaan.

Kyrgios käytti muun muassa tökeröä kieltä ottelun tuomaristoa kohtaan ja löi pallon katsomoon kesken ottelun. Myös Tsitsipas osallistui huonoon käytökseen ja sai 10 000 dollarin sakot. Kyrgios sai 4 000 dollarin sakot.

Cash tylytti BBC Radion haastattelussa Kyrgiosta kovin sanoin.

– Se oli täydellinen sekasorto.

– Hän on vienyt tenniksen alimmalle tasolle, jonka näen, mitä tulee käytöstapoihin, huijaamiseen, manipulointiin, pahoinpitelyyn, aggressiiviseen käytökseen tuomareita ja linjamiehiä kohtaan. Hän oli onnekas, kun hän selvisi jopa ensimmäisestä erästä, hänen olisi pitänyt epäonnistua ensimmäisessä erässä.

Cashin mukaan asioihin on puututtava pian.

– Sille on tehtävä jotain – se on vain täydellinen sirkus. Onko se viihdyttävää? Joo, mahdollisesti. Se on nyt mennyt ehdottomalle rajalle. Käytöstavat. Hänen antamansa hyväksikäyttö. Tsitsipas valitti rajatuomiosta ja hän meni sinne ja alkoi valittaa, hän oli tuomarin iholla – se on osa käytöstapoja, sitä hän tekee, ja mielestäni sillä on raja.

Cash syytti myös erotuomaria epäonnistumisesta tilanteen hallinnassa, ja myönsi, että Tsitsipas meni mukaan Kyrgiosin temppuihin ensimmäisen erän jälkeen.

– Minulla ei ole ongelmia käytöstapojen kanssa, mutta kun se saavuttaa sen tason, mielestäni se lähti vain käsistä. Tuomari menetti hallinnan. Pallopojat juoksivat kentän poikki Kyrgiosin syöttäessä, hän ei hidastanut vauhtia minkään sellaisen takia. Tsitsipas imeytyi siihen heti. Se oli viihdyttävää ja kiehtovaa, mutta minulle se on nyt mennyt liian pitkälle.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis