Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Wimbledonissa tarjolla silmäkarkkia – Espanjalaiskaunotar yrittää jatkaa voittokulkuaan maanantaina

Paula Badosa tuulettaa Wimbledonissa.
AOP

Wimbledonin toinen peliviikko käynnistyy maanantaina kahdeksalla kaksinpeliottelulla. Miesten kaaviossa on luvassa neljä peliä kuten myös naisten kaaviossa. Naisten puolella nähdään Wimbledonin pääkentällä loistava otatus maanantaina, kun entisen mestarin kolmannella kierroksella päihittänyt Paula Badosa saa vastaansa Simona Halepin.

Wimbledonin Grand Slam -turnauksen toinen peliviikko käynnistyy maanantaina. Maanantaina selviää sekä naisten, että miesten kaavioissa loputkin puolivälieräpelaajat, kun neljäs kierros pelataan loppuun.

Miesten turnauksen puolella on luvassa yksi erinomainen ottelu, kun Hollannin Botic Van de Zandschulp kohtaa pääkentän viimeisessä ottelussa Espanjan Rafael Nadalin. Naisten puolella nähdään yksi helmi, kun pääkentän toisena otteluna Espanjna Paula Badosa kohtaa WTA-listan entisen kärkinimen, Romanian Simona Halepin.

Badosa ja Halep ovat edenneet turnauksessa näyttävästi neljännelle kierrokselle. Kumpikin pelaaja on voittanut kolme ensimmäistä otteluaan suoraan kahdessa erässä menettämättä erääkään. Espanjan Badosa kaatoi omassa kolmannen kierroksen ottelussa ex-mestari Petra Kvitovan äärimmäisen kovan taistelun jälkeen 2-0 -erin. Ottelussa nähtiin vain kolme syötönmurtoa, jotka tulivat kaikki ensimmäiseen erään. Voitto oli espanjalaiselle ainakin hänen Instagram-päivityksen mukaan tunteellinen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Paula Badosa (@paulabadosa) jakama julkaisu

Badosa on turnauksessa sijoitettu neljänneksi ja vuoden 2019 mestari Halep 16. Espanjalainen on turnauksen toiseksi korkeimmin sijoitettu pelaaja, joka on vielä mukana. Tunisian Ons Jabeur on sijoitettu kolmenneksi ja hän on selvittänyt tiensä jo kahdeksan parhaan joukkoon. Jabeur kohtaa puolivälierässä vahvaa ja samalla uransa parasta turnausta pelaavan Tshekin Marie Bouzkovan.

Espanjalaisen ja romanialaisen tennistähden välinen kamppailu käynnistyy noin kello 17-18.00 Suomen aikaa. Ottelu on toisena pääkentällä, jossa pelataan ensin yksi miesten neljännen kierroksen ottelu.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis