Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

LIV Golfin pelaajat saivat erävoiton – DP World Tourin johtaja käärmeissään

Ian Poulter golf Englanti
AOP

Avoin riita uuden LIV Golf Invitational Series -kiertueen ja DP World Tour – sekä PGA Tour -kiertueiden kesken riehuu edelleen valtoimenaan. Nyt LIV Golf sai erävoiton, kun sen pelaajat pääsevät mukaan DP:n Scottish Open -turnaukseen.

Useat LIV Golf Invitational Series -kiertueelle siirtyneet pelaajat, mukaanlukien muun muassa Ian Poulter, haastoivat DP World Tourin oikeuteen palauttaakseen pelioikeutensa DP:n Scottish Open -turnaukseen. Juttu päättyi pelaajien voittoon.

Mukana olivat myös muun muassa Adrián Otageui ja Justin Harding. Pelaajat valittivat pelikiellostaan, jonka he kokivat epäreiluna. DP vahvisti purkupäätöksen maanantaina.

– Sport Resolutions (UK):n nimittämän HHJ Sycamore CBE:n kuulemisen jälkeen Poulterille, Otaeguille ja  Hardingille määrätyt pelikiellot on peruutettu väliaikaisesti kunnes valituslautakunta ratkaisee heidän sisällölliset valituksensa aikanaan, lausunnossa todetaan.

DP World Tourin johtaja Keith Pelley myönsi olevansa pettynyt tuomioon, mutta varoitti, että LIV:n riveihin liittyneille pelaajille tulee lisää sanktioita.

– Kunnioituksena JP McManusta ja Noreen McManusta, heidän upeaa Pro-Amiaan ja heidän erinomaisesta varainkeruutaan kohtaan Länsi-Irlannin hyväntekeväisyysjärjestöille, en aio antaa yksityiskohtaista vastausta tähän asiaan juuri nyt.

– Sanon vain, että olemme pettyneitä tämänpäiväisen kuulemisen tulokseen, mutta noudatamme päätöstä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että tämä on vain määrättyjen seuraamusten keskeytys siihen asti, kunnes pelaajien valitus kuullaan siitä, olivatko sanktiot asianmukaisia.

Päätös vaikuttaa turnauksen osallistujamääriin.

– Genesis Scottish Openin pelaajakokoonpano ilmoitetaan aikanaan, mutta tämän päätöksen perusteella sen koko kasvaa yli 156:n.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf