Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Yhdysvaltalaiskoripalloilija Brittney Griner edelleen jumissa Venäjällä – Pyysi apua huipulta

Brittney Griner sentteri UMMC Ekaterinburg
AOP

Yhdysvaltalainen huippukoripalloilija Brittney Griner on istunut venäläisessä vankilassa jo helmikuusta alkaen huumerikoksista syytettynä. Nyt nainen vetoaa USA:n presidentti Joe Bideniin saadakseen lisää apua.

Koripalloilija Brittney Griner on vedonnut Yhdysvaltain presidentti Joe Bideniin kirjeessä, joka välitettiin Valkoiselle talolle hänen edustajiensa kautta. Griner pelkäsi, ettei hän koskaan palaa kotiin, ja pyytää, ettei Biden “unohda minua ja muita amerikkalaisia ​​vankeja”.

Grinerin agentti Lindsay Kagawa Colas kertoi, että kirje toimitettiin maanantaina. Suurin osa presidentti Bidenille osoitetun kirjeen sisällöstä pysyy yksityisenä, mutta Grinerin edustajat jakoivat muutaman rivin käsin kirjoitetusta muistiinpanosta.

– Kun istun täällä venäläisessä vankilassa, yksin ajatusteni kanssa ja ilman vaimoni, perheeni, ystävieni, olympiapaidan tai muiden saavutusten suojaa, pelkään, että saatan olla täällä ikuisesti, Griner kirjoitti.

– Heinäkuun 4. päivänä perheemme kunnioittaa yleensä vapautemme puolesta taistelleiden palvelusta, mukaan lukien isäni, joka on Vietnamin sodan veteraani. On satuttavaa ajatella, kuinka yleensä vietän tätä päivää, koska vapaus merkitsee minulle tänä vuonna jotain aivan muuta, Griner vuodatti kirjeessä.

Kaksinkertainen olympiakultamitalisti on Venäjällä vangittuna ja odottaa oikeudenkäyntinsä jatkumista. Soppa alkoi, kun hänet pidätettiin 17. helmikuuta syytettynä kannabisöljyn hallussapidosta palatessaan pelaamaan venäläiseen joukkueeseensa UMMC Ekaterinburgiin. Osan vuodesta nainen edustaa yhdysvaltalaista Phoenix Mercuryä. Oikeudenkäynti jatkuu torstaina.

Griner anoo apua

Tilanteen karuutta lisää se, että alle prosentti Venäjän rikosasioiden syytetyistä vapautetaan, ja toisin kuin esimerkiksi Yhdysvaltojen tuomioistuimissa, vapauttavat tuomiot voidaan kumota.

Griner pyysi kirjeessä Bideniä käyttämään vaikutusvaltaansa koripalloilijan ja muiden yhdysvaltalaisvankien auttamiseksi.

– Tee kaikkesi tuodaksesi meidät kotiin. Äänestin ensimmäistä kertaa vuonna 2020 ja äänestin sinua. Uskon sinuun. Minulla on vielä niin paljon hyvää tekemistä vapauteni kanssa, että voit auttaa palauttamisessa. Minulla on ikävä vaimoani! Kaipaan perhettäni! Kaipaan joukkuekavereitani!

– Minut tappaa tietää se, että he kärsivät niin paljon juuri nyt. Olen kiitollinen kaikesta, mitä voit tehdä tällä hetkellä saadaksesi minut kotiin, nainen surkuttelee.

Griner on pystynyt pitämään yllä satunnaista viestintää perheen, ystävien ja WNBA-pelaajien kanssa agenttinsa perustaman sähköpostitilin kautta. Hänen asianajajansa tulostaa sähköpostit ja toimittaa ne nippuina Grinerille sen jälkeen, kun venäläiset viranomaiset ovat tarkastaneet ne. Kun asianajajat palaavat toimistoonsa, he skannaavat Grinerin vastaukset ja lähettävät ne takaisin Yhdysvaltoihin lähetettäväksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo