Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Onko tässä enää mitään järkeä? – LIV Golfin tähtipelaaja saa jatkuvasti tappouhkauksia siirtonsa vuoksi

Graeme McDowell golf Pohjois-Irlanti
AOP

Golfin uusi ammattilaiskiertue LIV Golf Invitational Series on ehtinyt nostattaa paljon porua jo lyhyessä ajassa. Kiertuetta on syytetty monenlaisista asioista ja sen pelaajia ja johtoa on arvosteltu. Nyt yksi huippupelaajista kertoo saaneensa tappouhkauksia.

Pohjoisirlantilainen golftähti Graeme McDowell on paljastanut, että hän on saanut tappouhkauksia hänen päätöksestään liittyä Saudi-Arabian tukemaan LIV Golf Invitational Series -kiertueeseen viime kuussa. Kiertue on ollut muutenkin kohujen keskellä ratkaisujensa ja kiistanalaisen rahoituksensa vuoksi.

Päätettyään liittyä McDowell myönsi odottaneensa seurauksia, mutta on järkyttynyt saamastaan ​​vihasta – etenkin sosiaalisessa mediassa.

– En ole koskaan todella tehnyt rauhaa sen kanssa, kuinka kiihkeitä hyökkäykset olisivat maineeni suhteen, sosiaalisessa mediassa asiat, jotka olin sanonut, on revitty täysin rikki. Ja se on todella vaikeaa, koska minulta kysytään kysymyksiä, joihin ei ole oikeita vastauksia, McDowell taustoitti.

– Minun moraalista rehellisyyttäni vastaan hyökätään koko ajan, kun loppujen lopuksi yritän vain pelata golfia. Yritän tehdä liiketoimintapäätöksen minulle ja perheelleni. Ja tietäkää tämä, olen maksanut oppirahani tässä pelissä viimeisen 20 vuoden aikana, olen yrittänyt kantaa itseäni oikealla tavalla.

Ihmisten käytös syö McDowellia

McDowell kertoo myös, että uhkaukset ovat todella rasittaneet miestä.

– En herää ja tunne olevani ylpeä itsestäni joka päivä. Tiedätkö, en voi avata Instagram- tai Twitter-tiliäni ilman, että joku käskee minua kuolemaan. On ollut todella rankkaa pari kuukautta. Mutta jälleen kerran, odotin sitä, tiesin, mitä seurauksia tulee olemaan, en vain ymmärtänyt, kuinka voimakkaasti tätä aiotaan takoa yrittäessäni vastata kysymyksiin, joihin ei voida vastata.

– Se on luultavasti ainoa virhe, jonka tein Lontoossa ensimmäisessä tapahtumassa, kun olin lehdistötilaisuudessani – toivon vain, etten olisi sanonut mitään. Toivon vain, että olisin vain istunut siellä ja pudistanut päätäni, enkä kommentoinut mitään. Mutta se ei ole kuka minä olen. Yritän aina olla totuudenmukainen ja vastata kysymyksiin. Minun ei olisi pitänyt vaivautua, McDowell täräyttää.

LIV Golfin pelaajat ovat saaneet paljon kritiikkiä siitä, etteivät he ole myöntäneet päätöksensä taustalla olevaa taloudellista kannustinta ja jokaisessa tapahtumassa on tarjolla tuottoisa 20 miljoonan punnan palkintopotti. McDowell on nyt avoimesti myöntänyt, että hänen vaihtonsa keskeinen osa oli tietysti kilpailijoille tarjottu suuri palkkio.

– Pelaan ammattigolfia, pelaan golfia rahasta. Olen jahdannut sitä rahaa kaikkialla maailmassa koko urani ajan. Olen 43 ensi kuussa ja tiedäthän, LIV Golf -mahdollisuus oli uskomattoman tuottoisa. Tutkinko jokaisen koskaan ansaitsemani dollarin moraalia? Ei, en.

– Ja valitettavasti kilpailu-uhan vuoksi, tätä kiertuetta verrataan muihin kiertueisiin maailmassa, negatiivisuus on keskittynyt voimakkaasti täällä ja on todella kipeää nähdä, että nimeäni kohtaan hyökätään siten kuin nyt on tehty.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf