Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Pokémon-keräilykorttipeli suurissa vaikeuksissa – Asiantuntijat lyttäävät The Pokémon Companyn toimet

Pokémon-keräilykorttipeli The Pokémon Company
AOP

Maailman suosituimpiin pelisarjoihin kuuluva Pokémon-keräilykorttipeli on ollut valtavan saatavuusongelman keskellä jo pitkään. Korttien suosio ei ole hiipunut mihinkään viime vuosina ja korona-pandemia nosti niiden kysyntää hurjasti.

Pokémon-keräilykorttipelin pelikortit ovat valtavan suosittuja kaikenikäisten pelaajien keskuudessa. Pelisarjaa julkaiseva The Pokémon Company on jo pitkään kamppaillut toimitusongelmien kanssa ja vuonna 2021 vietetty Pokémonin 25-vuotisjuhla räjäytti kysyntää entisestään.

Pokémon-kortteja on ollut vaikeaa löytää jälleenmyyjien hyllyistä jo pidemmän aikaa ympäri maailmaa, etenkin Pohjois-Amerikassa. Pokémon Company myönsi aiemmin tällä viikolla Pokémon-korttipulan ja ilmoitti lisäävänsä tuotantoa vastatakseen suureen kysyntään.

– Olemme tietoisia, että joillakin faneilla on vaikeuksia ostaa tiettyjä Pokémon-tuotteita erittäin suuren kysynnän vuoksi. Vastauksena painamme lisää vaikutuksenalaisia tuotteita suurimmalla kapasiteetilla varmistaaksemme, että useammat fanit voivat nauttia Pokémon TCG:stä, yritys tiedotti.

Pokémon Companyn julkaisemien tietojen mukaan se tuotti yli yhdeksän miljardia korttia pelkästään kuluneen vuoden aikana. Se on yli kaksinkertainen määrä edellisvuoteen verrattuna, jolloin yritys teki 3,7 miljardia korttia. Tavanomainen määrä on 1-2 miljardia korttia vuodessa. Tähän mennessä kortteja on painettu pelin julkaisun jälkeen on yli 43,2 miljardia kappaletta.

Asiantuntijat tylyttävät Pokémon Companyn toimia

Yli neljännes kaikista painetuista Pokémon-korteista valmistettiin vuosina 2020-2022. Pokémon-korttien tuotanto ei koskaan pysähtynyt, mutta Pokémon Company ei yksinkertaisesti pystynyt vastaamaan valtavaan kysyntään.

– Se on ehdottomasti iso juttu ja osoittaa reaktiota tilanteeseen, joka tapahtui vuoden 2020 lopulla, mitä tulee kuluttajien korttien saamiseen. Pokémon-kortit nousivat jälleen valtavirtaan ja ihmiset ostivat kaikki tuotteet, ei välttämättä oikeista syistä, ja ihmisten oli lähes mahdotonta saada uusia tuotteita. Se oli painajainen tavalliselle kuluttajalle, Pokémon-asiantuntija Joe Merrick kommentoi.

Toinen Pokémon-asiantuntija, Certified Guaranty Companyn vanhempi konsultti Charlie Hurlocker, kommentoi puolestaan, että hänen mielestään Pokémon Company todennäköisesti tuottaa nyt liikaa Pokémon-kortteja ja täyttää markkinat tuotteillan alentaakseen hintoja ja pitääkseen jokaisen hyllyn täynnä.

Strategia näyttää toimivan: useimmissa myymälöissä on tuotteita hyllyissä ja hinnat ovat laskeneet ensi- ja jälkimarkkinoilla.

Hurlocker sanoi myös, että korttien huippuaikana booster-laatikoita myytiin verkkokaupoissa yli 20 prosentilla ohjevähittäishinnasta, mikä vaikutti suurelta nousulta, koska hänen mukaansa yksittäiset booster-pussit myytiin paljon halvemmalla. Nyt, kun markkinoilla on paljon kortteja ja sarjoja, hinnat ovat palanneet normaaliksi vähittäiskauppiaiden katteet ovat pienentyneet.

Toinen merkki Pokémon Companyn ylituotannosta ovat Hurlockerin mukaan bulkkikorttimarkkinat.

– On olemassa kokonaiset jälkimarkkinat, jotka perustuvat siihen, minkä arvoinen mikä tahansa Pokémon-kortti on. Pokémon-kortit saavuttivat huippunsa vuonna 2021 kuudella sentillä korttia kohden – mikä tahansa kortti oli kuuden sentin arvoinen, koska kysyntää oli niin paljon. Nyt hinta on noussut. Se on noin yksi sentti, ja kaksi suurinta ostajaa eivät edes osta.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut