Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelumestari Israel Adesanya räväytti – Aikoo seurata kollegojaan toisen lajin pariin

Israel Adesanya vapaaottelija Uusi-Seelanti
AOP

Vapaaotteluorganisaatio UFC:n keskisarjan hallitseva mestari Israel Adesanya on kommentoinut aikeistaan vaihtaa lajia. Mies himoitsee siirtoa showpainin puolelle.

Israel Adesanya puolusti keskisarjan mestaruuttaan UFC 276 -tapahtumassa menestyksekkäästi Jared Cannonieria vastaan. Hän voitti ottelun yksimielisellä tuomaripäätöksellä. Tapahtuman katsojien joukossa nähtiin myös showpainipromootio WWE:n johtajistoon kuuluva Paul Levesque, joka tunnetaan myös kehänimellään Triple H.

Adesanya kommentoi ura-aikeitaan ottelun jälkeen. Mies aikoo jatkaa edelleen vapaaottelun parissa, mutta hän haluaisi kokeilla kykyjään myös showpainin puolella Brock Lesnarin ja Ronda Rowseyn tapaan.

– Ehdottomasti, kokeilen sitä myöhemmin. Huvin vuoksi. En sano, että se tulee olemaan kokopäivätyötä, mutta aion ehdottomasti hypätä WWE:hen tai johonkin vastaavaan, vain viihteen vuoksi.

Adesanya lisäsi, että hän varttui hyppimällä sohvalta ja kertoi jopa murtaneensa kätensä yrittäessään shooting star press -liikettä. Mies kertoo olleensa suuri showpainifani pienestä pitäen.

Adesanya kunnioitti myös UFC 276 -sisääntulollaan showpainilegenda The Undertakeriä. Uusiseelantilaisottelija käytti Undertakerin legendaarista sisääntulomusiikkia ja oli pukeutunut legendan tunnetuksi tekemään leveälieriseen hattuun. Hän lisäksi kantoi uurnaa, johon Cannonierin nimi oli kirjoitettu.

Show huipentui siihen, että Adesanya kohotti kätensä häkin laidalle tullessaan ja säkkipimeä areena syttyi täyteen valoloistoon, aivan kuten Undertakerin perinteisessä sisääntulossa. Myös showpainilegenda itse jakoi tunnustusta tapahtuman jälkeen Adesanyan esitykselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit