Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Keihäänheittäjä Johannes Vetter jättipettymyksen äärellä: “On vaikea sanoa, milloin pääsen taas kilpailemaan”

Johannes Vetter keihäänheitto Saksa
AOP

Yleisurheilun Eugenen MM-kisojen alla kuultiin järisyttävä uutinen, kun Saksan keihäänheittäjätykki Johannes Vetter ilmoitti jättävänsä kisat väliin.

Saksan Johannes Vetter kuuluu miesten keihäänheiton ehdottomiin ykkösnimiin maailmalla. Mies oli lähtemässä yleisurheilun Eugenen MM-kisoihin yhtenä ennakkosuosikeista, mutta suunnitelmat eivät onnistuneet.

– Kuten varmaan olet huomannut, en ole jakanut paljon sisältöä viime kuukausina. Olen taistellut olkapääongelmien kanssa kauden alusta lähtien. Siksi päätimme olla kilpailematta Oregonin MM-kisoissa, Vetter tilittää tuntemuksiaan Instagram-tilillään.

Toipumisaika on edelleen täysin aika ja se pännii Vetteriä.

– On vaikea sanoa, milloin pääsen taas kilpailemaan ja tarvitsen seuraavat viikot sulatellakseni tätä päätöstä. Yritän kuitenkin pitää sinut ajan tasalla ja jakaa muutaman päivityksen lisää.

Vetter on saavuttanut urallaan paljon. Mies on kaikkien aikojen maailmantilaston kakkossijalla ja on napannut yleisurheilun MM-kisoissa kertaalleen niin kultaa kuin pronssiakin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Johannes Vetter (@johannes_vetter) jakama julkaisu

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu