Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripallon NBA-tähti Michael Carter-Williams sotkeutui mukaan kryptovaluuttaskandaaliin

Michael Carter-Williams takamies koripallo Orlando Magic

Yhdysvaltalainen The Athletic -media kertoi keskiviikkona Players Only -NFT-projektista, jonka perustajana toimi koripallon NBA-tähti Michael Carter-Williams. Nyt projekti on joutunut vastatuuleen ja Carter-Williams saanut vihat niskoihinsa.

Kun NFT-projekti Players Only aloitti viime syksynä, sen kerrottiin olevan ainutlaatuinen. Sen perustaja oli NBA-seura Orlando Magicin koripallotähti Michael Carter-Williams ja sitä tukivat monet muut ammattiurheilijat. Sen avulla sijoittajat, jotka ostivat sen ei-korvattavia rahakkeita, voivat olla vuorovaikutuksessa johtajien kanssa henkilökohtaisesti ja rakennettavan verkkoyhteisön kautta.

Tänä keväänä projekti on kuitenkin seisahtunut. Keskustelut Discord-palvelimella ovat hidastuneet. Huhtikuun AMA-istunto keskittyi projektin perustajien NFT-haltijoiden valitusten kuuntelemiseen. Projektilla on myös suuri tilaussuma.

Suurin kritiikki on kohdistunut siihen, että markkinoitua yhteisöä ei ollut toteutettu. Players Only on kerännyt noin 1,5 miljoonaa dollaria NFT-myynnitsä, mutta apuohjelmat – vuorovaikutus ja tapahtumat, joihin NFT:n omistajat kertovat liittyneensä – olivat harvassa. Seitsemästä ammattilaisurheilijasta, jotka kerrottiin Players Onlyn verkkosivuilla perustajajäseniksi, kuusi on ollut esillä harvoin.

Discordiin on myös luotu varjopalvelin joillekin projektin NFT-haltijoille. Palvelimella rajattu asiakasmäärä voisi kertoa valituksistaan ja säilyttää todisteita mahdollisen konkurssin varalta.

Taru on lopussa

Players Onlyn toinen perustaja Brooks Brown ilmoitti kesäkuussa, että projekti suljetaan. Kymmenet projektin jäsenet olivat jo viikkoja pohtineet, oliko heitä huijattu ja oliko Players Onlylla mitään aikeita täyttää kaikki lupauksensa. He ihmettelivät myös, mihin kaikki rahat olivat kadonneet ja saadun vastikkeen vähyyttä.

Myöhemmin kesäkuussa paljastui kuitenkin, ettei Players Only ollutkaan sulkeutumassa ja toiminta palautui entistä suurempana. Samaan aikaan Carter-Williams yritti palauttaa ryvettynyttä mainettaan.

– Jos tein virheen, olen valmis sanomaan, että teimme virheen. Tämä projekti epäonnistui. On ihmisiä, joille on velkaa asioita, jotka saavat sen, mitä he ovat velkaa, ja se kesti liian kauan. Kyllä, olen samaa mieltä. Mutta en ansaitse tulla kutsutuksi valehtelijaksi, mies puolustautui.

– En ansaitse, että sanotaan, että varastin ihmisten rahoja. En ansaitse sitä. Ihmiset sanovat, että tämä projekti oli matonveto: panin tähän liian paljon aikaa ja vaivaa, jotta se olisi yksimielinen johtopäätös. Ja liian monet ihmiset olivat tyytyväisiä projektiin, jotta se tapahtuisi.

Takamies puolusti myös muita projektin työntekijöitä.

– Olin tämän projektin perustaja, eivätkä ihmiset, jotka työskentelivät tämän projektin parissa, ansaitse tulla kutsutuksi sellaisiksi ja heidän imagonsa ei ansaitse tahraantua.

Projektin tulevaisuus on edelleen auki. Projektin taustalla oleva NFT on kryptovaluuttatekniikka, jossa yksilöidään virtuaalisia kohteita ja kirjataan niiden omistussuhteita lohkoketjun avulla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo