Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

MTV: Kymiringin velkataakka on runsaasti luultua suurempi

KymiRing Iitti

Iitissä sijaitseva Kymiring-moottoriurheilurata on MTV:n tietojen mukaan luultua pahemmissa ongelmissa.

MTV kertoi keskiviikkona, että yrityssaneeraukseen maanantaina hyväksytyn KymiRing Oy:n velkataakka on paisunut ainakin noin 24,7 miljoonaan euroon. Yhden suurimmista velkojista, Lahti Events Oy:n, toimitusjohtaja Emilia Mäki kommentoi puolestaan, että Kymiringin arvioima kahden miljoonan velka Lahden kaupungin omistamalle yritykselle on todellisuudessa merkittävästi suurempi.

Kymiringin velka Lahti Eventsille ei myöskään koostu pelkästään ennakkomaksuista, toisin kuin yritysselvityksessä kerrotaan.

– On huomioitava, että tämä kaksi miljoonaa on KymiRing Oy:n ilmoittama oma arvio. Summa on todellisuudessa merkittävästi suurempi, ja se koostuu neljästä eri osasta.

Kokonaisvelka koostuu useista eri osa-alueista näitä ovat perutun MotoGP-osakilpailun peruutuskustannukset, MotoGP-sopimussakko, Hyvinkäälle siirretyn motocrossin MXGP:n sopimussakko sekä kattosopimuksen mukaiset tapahtuma-alueiden ennakkovuokrat.

Tarkkoja summia ei kerrota julkisuuteen liikesalaisuuksien vuoksi. Mäki kertoi MTV:lle, että veloista yritetään edelleen neuvotella, eikä niiden kanssa hoppuilla. Jos asioita ei saada ojennukseen, Lahti Events aikoo viedä asian päätyyn saakka.

– Nyt me saatamme neuvottelut ensin päätökseen. Olemme kuitenkin varautuneet myös tarvittaessa ryhtymään oikeustoimiin, Mäki kertoo.

Lahti Events ei kuitenkaan sulje pois yhteistyön jatkoa. Edessä on kuitenkin vielä rutkasti mutkia matkassa.

– Keskeneräiset asiat on ihan ensiksi selvitettävä. Sen jälkeen arvioidaan, onko yhteistyölle edellytyksiä tulevina vuosina. En lähde tässä vaiheessa spekuloimaan Kymiringin uskottavuutta, Mäki täsmentää.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut