Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilylegenda Manny Pacquiao tekee paluun kehiin – Vastassa eksoottisen kamppailulajin taitaja

Manny Pacquiao nyrkkeily Filippiinit
AOP

Lukuisia eri painoluokkia dominoinut filippiiniläinen nyrkkeilylegenda Manny Pacquiao palaa kehiin näytösotteluun.

43-vuotias Manny Pacquiao oli huikea ammattilaisurallaan. Hän voitti 72 ottelustaan 62 ja hävisi vain kahdeksasti. Hän domionoi alempia- ja keskipainoluokkia ja kantoi myös useiden nyrkkeilyliittojen mestaruusvöitä. Nyrkkeilyn lisäksi mies kokeili siipiään myös koripallossa ja viihteen saralla.

Nyrkkeilyuransa jälkeen Pacquiao on kunnostautunut politiikassa. Hän on vaikuttanut Filippiinien edustajainhuoneessa ja senaatissa. Lisäksi mies pyrki Filippiinien presidentiksi edellisissä presidentinvaaleissa.

Nyt Pacquiao tekee kuitenkin paluun nyrkkeilykehiin. Kyseessä on näytösottelu eteläkorealaista kamppailulajien taitajaa DK Yoota vastaan. Ottelun on määrä tapahtua joulukuussa ja sopimus allekirjoitetaan heinäkuussa.

Sosiaalisen median vaikuttajanakin tunnettu Yoo ilmoitti ottelustaan YouTube-kanavallaan.

– Olen kertonut teille, että ottelen yhtä maailman parhaista ottelijoista vastaan. Kerron sinulle nyt, kuka seuraava vastustajani on. Aion taistella Pacquiaota vastaan, Yoo kertoi.

Pacquiao vastasi ilmoitukseen nopeasti.

– Yoo, nähdään erikoistapahtumassa ensi joulukuussa. Jumala siunatkoon sinua ja ole turvassa.

Näyttelyottelu on määrä otella Etelä-Koreassa. Sen yksityiskohdista, kuten pituudesta, ottelupainosta ynnä muista vastaavista yksityiskohdista ei ole vielä kerrottu, mutta ottelu kiinnostaa taatusti suuria kannattajamääriä. Kumpikin mies on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Yoo tunnetaan oman kamppailulajinsa welfare training systemin kehittäjänä, mutta myös vastus on kivikova.

Pacquiao taisteli otteli viime vuoden elokuussa, kun hän hävisi tuomariäänillä Yordenis Ugásille. Huhut Pacquiaon kehäpaluusta vahvistuivat, kun mies hävisi presidentinvaalit. Nyt ne realisoituivat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit