Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä kova kauppa – Entinen ykkösvaraus laitettiin lihoiksi

Baker Mayfield pelinrakentaja Carolina Panthers
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjassa nähtiin yksi harjoituskauden kovimmista pelaajakaupoista, kun pelinrakentaja Baker Mayfield vaihtoi maisemaa Cleveland Brownsista Carolina Panthersiin.

NFL-joukkue Cleveland Browns on ollut pelinrakentajansa Baker Mayfieldin kanssa hankalassa välikädessä koko harjoituskauden ajan. Mayfield on Brownsin entinen vuoden 2018 NFL-varaustilaisuuden, ja samalla koko tilaisuuden, ykkösvalinta ja mies on ollut merkittävässä roolissa siitä lähtien.

Mayfieldin viime kausi meni kuitenkin pipariksi loukkaantumisten vuoksi, eivätkä tilastotkaan olleet enää entiseen malliin yhtä kovia. Lisäksi Mayfield itse toivoi maisemanvaihdosta ja kun Browns hankki pelinrakentaja Deshaun Watsonin kuluvalla harjoituskaudella, oli kaupan aihio valmiina.

Brownsin kauppakumppaniksi valikoitui Carolina Panthers. Panthers antoi vaihdossa ehdollisen viidennen kierroksen varausoikeuden vuoden 2024 varaustilaisuuteen. Varausoikeus saattaa vielä muuttua Mayfieldin tämän kauden peliajan mukaan. Siirto odottaa myös vielä läpäistyä terveystarkastusta.

Mayfieldin koko NFL-uran saldo on 29-30 ja vaikka viime kausi epäonnistuikin, kuuluu hän sarjan kovimpiin pelinrakentajiin. Mies kilpailee peliajasta Panthersissa Sam Darnoldin, PJ Walkerin ja Matt Corralin kanssa, mutta tiedot kertovat, että Mayfield olisi ykköspelinrakentaja.

Sekä Browns että Panthers hakevat tällä kaudella uutta nousua. Kumpikin jäi pudotuspelien ulkopuolelle viime kaudella ja kausisaldot eivät olleet järin mairittelevia.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut