Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallon NBA-takamies törttöili huolella – Ylinopeutta ja rattijuopumus

Devonte' Graham takamies New Orleans Pelicans
AOP

Koripallon NBA-seura New Orleans Pelicansin takamies Devonte’ Graham töppäili pahasti torstaina.

Takamies Devonte’ Graham pysäytettiin Yhdysvaltain Pohjois-Carolinan Raleighissä hänen ajaessaan autoa. Graham oli kaahannut 40 mailin nopeusrajoitusalueella 63 mailia tunnissa ja poliisi kiinnitti siihen huomiota. Pohjois-Carolinan osavaltion poliisi havaitsi samalla pelaajan olevan mahdollisesti humalassa.

Pysäytys tapahtui noin kello 15 aikaan. Poliisi pidätti takamiehen välittömästi pysäytyksen jälkeen ja teetätti hänellä alkoholitestin. Veren alkoholipitoisuus oli testissä 0,11 ja se johti rattijuopumussyytteeseen. Lisäksi miestä syytetään ylinopeudesta. Graham joutui myös viettämään poliisivankilassa muutaman tunnin.

Graham pelasi päättyneellä kaudella ensimmäisen kautensa koripallon NBA:n New Orleans Pelicansissa. 76 runkosarjaottelussa syntyi keskimäärin 11,9 pistettä, 4,2 syöttöä ja 2,3 levypalloa. Kuudessa pudotuspeliottelussa tuli keskimäärin 4 pistettä, 0,7 syöttöä ja 1,5 levypalloa.

Aiemmat kolme NBA-kauttaan mies pelasi Charlotte Hornetsissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo