Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

E-urheilu

Rockstar Games julkisti huikean yksityiskohdan jättipelisarjansa jatkosta

Rockstar Games pelikehittäjä USA
AOP

Yhdysvaltalainen pelijulkaisija Rockstar Games kertoi perjantaina ilouutisia kaikille pelaajille. Studio lisää kehitysresursseja Grand Theft Auto 6:lle saadakseen sen nopeammin valmiiksi.

Rockstar Games tiedotti perjantaina, ett se ei tuo enää suuria teemapäivityksiä Red Dead Onlineen, joka kuuluu yhtiön päätuotteisiin tällä hetkellä. Se käyttää sen sijaan resursseja Grand Theft Auto 6:n kehittämiseen.

Red Dead Online ei suinkaan jää täysin oman onnensa nojaan, vaan Rockstar aikoo edelleen päivittää pelin kausittaisilla erikoistapahtumilla, kehittää olemassa olevia tiloja ja lisätä uusia Telegram-tehtäviä ylläpitääkseen tervettä verkkoympäristöä.

– Olemme viime vuosien aikana siirtäneet tasaisesti enemmän kehitysresursseja kohti seuraavaa Grand Theft Auto -sarjan osaa. Ymmärrämme enemmän kuin koskaan, että pelaajien odotukset on ylitettävä ja että tämä seuraava osa on paras mahdollinen.

– Sen seurauksena olemme tekemässä joitain muutoksia Red Dead Online -tukeen, Rockstar kertoi tiedotteessaan.

Rockstar mainitsee olemassa olevan sisällön, kuten spesialistiroolit ja tarinapohjaiset yhteistyötehtävät sekä RDO:lle tänä vuonna saapuvat uudet Telegram-tehtävät, joita pelaajat voivat odottaa. Mutta lopulta Grand Theft Auto 6 tarvitsee resursseja.

– Olemme todella kiitollisia kaikesta rakentavasta palautteesta, jota olemme saaneet tähän mennessä ja toivomme, että jatkatte sitä.

– Tämä pelaajien antama suora palaute on ollut tärkeä osa sekä GTA Onlinen että Red Dead Onlinen jatkuvaa menestystä – ja olennainen osatekijä siitä, mikä auttaa meitä jatkamaan kehittymistä ja parantamista, kun etenemme kohti tulevaisuutta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu