Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Löytyykö Max Verstappenille pysäyttäjää? – Lauantaina edessä hurja sprinttikisa

Max Verstappen Itävallan GP:n aika-ajon jälkeen.
AOP

Moottoriurheilun kuninkuusluokassa Formula ykkösissä ajetaan tänä viikonloppuna kauden 11. osakilpailu Itävallassa. Itävallan GP ajetaan Red Bull Ringillä, Spielbergin kaupungissa eli kyseessä on Max Verstappenin ja Red Bull Racingin kotikilpailu. Lauantaina ajetaan yhdet harjoitukset ja myöhemmin kauden toinen sprinttikilpailu, johon hollantilainen lähtee paalulta.

Formula ykkösten Itävallan GP:n viikonloppu lähti perjantaina mielenkiintoisesti käyntiin. Red Bull Racingin Max Verstappen oli heti ensimmäisissä harjoituksissa nopein ja sama tahti jatkui myös aika-ajoissa. Aika-ajoissa Verstappen meni viimisellä vedollaan niukasti Ferrarin Charles Leclercin edelle. Aika-ajojen kolmas oli myös punainen auto, kun Espanjan Carlos Sainz jr. oli kolmanneksi nopein.

Aika-ajoissa suurin pettymys oli Red Bull Racingin kakkoskuski Sergio Perez. Perez jäi aika-ajojen toiseen sessioon, kun meksikolaisen viimeinen kierros hylättiin, jolla hän olisi noussut päätösosioon. Perezin heikko vauhti tarjoaa sprinttikilpailuun loistavan mahdollisuuden Mercedes GP:n George Russellille taistella jopa palkintosijoista. Russell jäi aika-ajoissa kuitenkin paalusta yli neljän kymmenyksen päähän.

Sprinttikilpailun suurin taistelu käydään varmaankin viidennestä sijasta, sillä Alpinen Esteban Ocon, Haasin Kevin Magnussen sekä Mick Schumacher, ja Alpinen Fernando Alonso olivat aika-ajoissa lähellä toisiaan. Myös Mercedesin Lewis Hamiltonilla on hyvät mahdollisuudet nousta viiden parhaan joukkoon, vaikka aika-ajot menivätkin penkin alle britin ajettua seinään.

Kilpailun voitto käydään kolmen kuljettajan välillä ja mikäli kisoissa loistavaa vauhtia pitänyt Verstappen löytää vireensä lauantain sprintissä ei Ferrarilla pitäisi olla mahdollisuuksia. Lauantain kilpailun lopputulokset määräävät sunnuntain kilpailun lähtöjärjestyksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1