Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Pikajuoksija Karoliina Kujanpää karun paikan edessä – Vakavat vaivat pistivät stopin

Karoliina Kujanpää pikajuoksu
AOP

Pikajuoksija Karoliina Kujanpää sai vakavan iskun kesken parhaan kilpailukauden. Nainen on joutunut jättämään jo alkukauden väliin vammojen vuoksi, eikä loppukausikaan tuo eroa tilanteeseen.

21-vuotias Karoliina Kujanpää kertoi perjantaina Instagram-tilillään kuulumisiaan. Ne eivät olleet kovin positiivisia.

– Pitkästä aikaa urheilukuulumisia! Tänä kesänä ei telineistä startata, Kujanpää manasi.

Ensimmäisenä naisen kauden pilasi korona.

– Keväällä arki ja treenit kesäkautta kohden kulkivat oikein kivasti, kunnes korona astui kuvioihin. Sairastetun koronan jälkeen alkoi oireilu: vasemman puolen rinnan pistoja, väsymystä, huonovointisuutta ja heikentynyttä suorituskykyä ynnä muuta sellaista.

– Oireilut alkoivat Espanjan Teneriffalla, jonka takia kävin myös tutkimuksissa Teneriffan sairaalassa. Tutkimuksista ei kuitenkaan löytynyt mitään hälyttävää. Sain kuitenkin kehoituksen käydä vielä Suomessa tutkimuksissa.

Suomessa Kujanpään vaivaa ei juoksijan mukaan otettu tosissaan.

– Kävin kolmella eri lääkärillä, mutta kukaan kolmesta lääkäristä ei suostunut tutkimaan minua, koska minut oli jo tutkittu Teneriffalla ja ulkoapäin näytin hyvävointiselta. Lääkärit kehottivat jatkamaan elämää täysin normaalisti sekä jatkamaan harjoittelua.

– Ja näin myös tein, mutta oireet yhä jatkuivat ja jatkuivat. Lopulta pääsin UKK-instituutin urheilulääkärille, joka otti oireet tosissaan ja passitti sydämen magneettikuvauksiin. Magneetin löydöksenä olikin sydänlihastulehduksen jälkitila.

Kaikeksi onneksi jälkitila ei ollut ehtinyt aiheuttaa pysyviä vammoja. Kausi on kuitenkin auttamatta pilalla.

– Tällä hetkellä mennään terveys edellä ja toipumista seurataan. Tämän takia kesän kisakausi jää minun osaltani valitettavasti välistä, mutta pian onneksi pääsen aloittamaan edes kevyen harjoittelun ja myöhemmin myös uuteen kauteen valmistautumisen, Kujanpää päättää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Karoliina Kujanpää (@karoliinasofia_) jakama julkaisu

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu