Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kymiringin tuska syvenee – Viimeisetkin tapahtumat kaikkoavat

KymiRing Iitti
AOP

Iitissä sijaitseva Kymiring-moottorirata vajoaa yhä syvemmälle ongelmiinsa. Rata on edelleen keskeneräinen, siltä on peruttu useampi tapahtuma ja sen taustayhtiö on velkaantunut vakavasti. Nyt Kymiring koki jälleen uuden takaiskun.

Kymiring-moottoriradan kanssa syvää yhteistyötä tekevät Lahti Events Oy -tapahtumajärjestäjä tiedotti maanantaina jälleen yhden Kymiring-tapahtuman perumisesta.

– Thrill One Sports and Entertainment on ilmoittanut, että Kymiringin elokuinen Nitro Rallycross Finland -tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan Kymiringin radan keskeneräisyydestä johtuen, tiedotteessa todettiin.

Kovasta työstämisestä huolimatta uutta tapahtumapaikkaa ei löydetty, vaan Thrill One päätti vetäytyä Suomesta tämän kauden osalta kokonaan.

– Nitro RX kiittää yleisötapahtumajärjestäjän roolissa toiminutta Lahti Eventsiä ripeästä toiminnasta uuden tapahtumapaikan järjestämiseksi, mutta valitettavasti kisaorganisaation kriteerit täyttävää paikkaa ei löytynyt, Thrill Onesta kommentoitiin.

Thrill One uskoo kuitenkin menestyksekkääseen paluuseen.

– Nitro Circus on tuottanut menestyksekkäitä tapahtumia Suomessa aikaisemminkin ja ottaen huomioon suomalaisten rakkauden rallycrossia ja moottoriurheilua kohtaan, Nitro RX on toiveikas paluun suhteen.

Lahti Events tiedotti samalla, että lipun jo ostaneet katsojat saavat rahansa takaisin Lippupiste Oy:n kautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut