Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Farssin aineksia ilmassa – Maailman kolmanneksi nopein mies ei ole pääsemässä MM-kisoihin

Ferdinand Omanyala 100 metrin juoksu Kenia
AOP

Yleisurheilun MM-kisat alkavat Yhdysvaltain Oregonin Eugenessa tämän viikon perjantaina. Riskinä on kuitenkin, että yhtä maailman nopeimmista miehistä ei nähdä kisaradoilla.

Viime kuussa Afrikan miesten 100 metrin juoksun mestaruuden voittanut Kenian Ferdinand Omanyala on karmaisevassa tilanteessa vain päiviä ennen vuoden 2022 yleisurheilun MM-kisojen alkua. Mies ei pääse matkustamaan tällä hetkellä Yhdysvaltain Oregonin Eugeneen, koska hänellä ei ole voimassa olevaa viisumia USA:han.

– On valitettavaa, etten ole vielä matkustanut Oregoniin ja 100 metriä on kahden päivän päästä. Viisumiviivästyksiä!, 26-vuotias raivosi Instagram-tilillään.

– Olen edelleen toiveikas. Jos pääsen lähtöviivalle, se on ilotulitus. Kukoistan takaiskuissa.

Omanyala oli jo siinä käsityksessä, että kaikki olisi ok.

– Tiistaina 12. heinäkuuta tehdyn State House -vierailun jälkeen luulimme, että kaikki suunnitelmat oli tehty, mutta valitettavasti matkustusasiakirjoissani oli ongelma.

– Yhdysvaltain suurlähetystö ei ole vielä kommunikoinut huolimatta siitä, että kilpailu on kahden päivän kuluttua. Toivottavasti he korjaavat sen pian.

Omanyala on tällä hetkellä maailman kolmanneksi nopein mies 100 metrillä tällä kaudella yhdysvaltalaisten Fred Kerleyn ja Trayvon Bromellin jälkeen- Omanyala teki Afrikan miesten 100 metrin ennätyksen 9,77 sekuntia viime vuoden syyskuussa.

MM-kisat alkavat perjantaina ja kestävät 24. heinäkuuta asti. Kenian yleisurheiluliiton johtoryhmän jäsen Barnabas Korir kertoi, että myös useat muut urheilijat ovat kärsineet viisumien viivästymisestä.

– Odotamme innokkaasti, että Yhdysvaltain suurlähetystö myöntää viisumit useille urheilijoille, mukaan lukien Omanyala. Toivottavasti he voivat lentää tänään, Korir kauhisteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu