Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripallon NBA-komissaari jyrähti pelaajakauppapyynnöistä – Viimeaikaiset tapahtumat kiristävät hermoja

Adam Silver komissaari NBA
AOP

Koripallon NBA-sarjan komissaari Adam Silver on kommentoinut tiukkaan sävyyn pelaajien esittämiä julkisia pelaajakauppapyyntöjä. Miehen mukaan ne eivät sovi pelin henkeen.

Esiintyessään tiedotustilaisuudessa vuosittaisessa NBA:n hallintoneuvoston kokouksessa sarjan komissaari Adam Silver kommentoi sarjan pelaajasiirtopyyntöjä. Asia kumpusi tähtipelaaja Kevin Durantin pelaajasiirron pyytämisestä vain muutama päivä ennen kuin hänen neljän vuoden ja 198 miljoonan dollarin jatkosopimuksensa Brooklyn Netsin kanssa oli alkamassa.

Silverin mukaan tällainen käytös ei ole kuitenkaan hyvä asia sarjalle.

– Katsokaa, tämän on oltava kaksisuuntainen tie. Joukkueet tarjoavat pelaajille valtavan turvallisuuden ja takuut pelaajille. Odotuksena on, että he täyttävät sopimuksensa loppuun. Olen realistinen, että pelaajien, heidän edustajiensa ja joukkueiden välillä käydään aina keskusteluja suljettujen ovien takana, mutta me emme tee niin.

– En halua nähdä pelaajien pyytävän kauppoja. Emme halua nähdä sen toimivan siten kuin se on toimimassa, Silver totesi.

Silver kommentoi asiaa aiemminkin helmikuussa NBA:n All-Star-viikonloppuna. Miehen mukaan tämä on asia, joka tulee olemaan näkyvästi esillä seuraavalla NBA:n ja NBA:n pelaajayhdistyksen välisellä työehtosopimusneuvottelukierroksella. Nykyisen sopimuksen on määrä päättyä kauden 2023-2024 päätyttyä.

– Se on yksi niistä asioista, joista siirryttäessä tähän työehtosopimusneuvottelukierrokseen, jonka olemme vasta alkamassa, aiomme keskustella pelaajayhdistyksen kanssa ja katsoa, ​​onko tähän olemassa parannuskeinoja.

– Kuten sanoin, se ei koskaan tule olemaan niin, että pelaajat eivät ole tyytymättömiä tietyissä tilanteissa, mutta emme halua nähdä sen toimivan sellaisena kuin se nyt on. Minusta se on jotain, jossa on molemminpuolista kiinnostusta pelaajien välillä kollektiivisesti sekä liigan välillä ja se lisää myös vakautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo