Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Musiikkijätti Spotify valtaa uutta alaa – E-urheilu mukaan

Heardle musiikkipeli Spotify
AOP

Ruotsalainen musiikkijätti Spotify lähtee mukaan pelibisnekseen, kun se hankki Heardle-musiikkipelin.

Musiikkitriviapeli Heardle on saanut uuden omistajan. Musiikkijätti Spotify on ilmoittanut ostavansa pelin. Kaupan ehtoja ei julkistettu.

Heardle on peli, jossa täytyy nimetä kappaleita. Pelaajille annetaan kuusi yritystä arvata suosittu kappale. He kuulevat aluksi yhden sekunnin introsta. Heardle antaa pelaajan kuulla hieman enemmän jokaisen virheellisen arvauksen jälkeen ja kappaleita voi myös ohittaa. Joka päivä on vain yksi kappale jokaisen arvattavissa.

Riippumatta siitä, tunnistaako pelaaja kappaleen oikein tai ei, kappaletta voi napsauttaa kuullakseen koko kappaleen kierroksen päätyttyä. Tämä kiinnitti Spotifyn huomion, joka liittää Heardlen musiikinhakutyökaluksi. Tähän asti peli on käyttänyt Soundcloudissa isännöityä musiikkia.

– Etsimme jatkuvasti innovatiivisia ja leikkisä tapoja parantaa musiikin löytämistä ja auttaa artisteja tavoittamaan uusia faneja. Heardle on osoittautunut todella hauskaksi tapaksi yhdistää miljoonia faneja tuntemiinsa ja rakastamiinsa kappaleisiin ja uusiin kappaleisiin.

– Se on myös tapa kilpailla ystävien kanssa siitä, kenellä on paras musiikillinen tietämys. Debyyttinsä jälkeen peli on nopeasti kerännyt uskollisia seuraajia, ja se on linjassa suunnitelmiemme kanssa syventää vuorovaikutusta Spotify-ekosysteemissä, Spotifyn kansainvälinen musiikkipäällikkö Jeremy Erlich hehkutti.

Muutokset eivät ole valtavia

Spotify kertoi myös, että se pitää Heardlen vapaasti kaikkien käytettävissä ja säilyttää nykyisen ulkoasun. Heardlen käyttämä fontti on kuitenkin päivitetty vastaamaan Spotifyn tuotemerkkiä.

Heardlen ja Spotifyn integraatio on jo alkanut Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Kanadassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Näiden maiden pelaajat voivat kuunnella jokaisen päivän kappaleen Spotifysta Soundcloudin sijaan. Peli on nyt isännöity myös Spotifyn verkkosivuilla. Pelaajien, jotka haluavat säilyttää tilastonsa, tulee käydä vanhalla sivustolla siirtääkseen ne.

Spotify kertoi myös, että muiden maiden pelaajat voivat pian pelata Heardlea muilla kielillä. Se aikoo lopulta “integroida Heardlen ja muut interaktiiviset kokemukset täydellisemmin Spotifyhyn, jotta musiikin ystävät voivat olla syvemmin yhteydessä artisteihin ja haastaa ystäviä.”

Siirtyminen ei kuitenkaan näytä sujuvan täysin sujuvasti. Jotkut pelaajat ovat väittäneet, että he eivät voi käyttää Heardlea sijainnissaan. Toisaalta jotkut sanovat voivansa pelata nyt ensimmäistä kertaa, koska Soundcloud ei ole saatavilla siellä, missä he ovat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu