Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kampanjointi tennistähti Novak Đokovićin pelioikeudesta Yhdysvaltain avoimissa kiihtyy

Novak Djokovic voitti Wimbledonin.
AOP

Serbialainen tennistähti Novak Đoković joutui jättämään Australian avoimen tennisturnauksen tällä kaudella väliin, koska ei läpäissyt Australian tiukkoja korona-määräyksiä. Sama ongelma saattaa olla taas edessä USA:ssa.

Yhdysvaltain presidenttiä Joe Bideniä on pyydetty sallimaan tennistähti Novak Đokovićin pääsy maahan Yhdysvaltain avointa tennisturnausta varten, vaikka USA:n tiukat korona-määräykset eivät salli täysin korona-rokottamattomien ihmisten pääsyä maahan. Đoković on kieltäytynyt ottamasta korona-rokotteita laisinkaan.

– Minua ei ole rokotettu, enkä aio ottaa rokotusta. Joten, ainoa hyvä uutinen, joka minulla voi olla, on se, jos he poistavat pakollisen rokotuksen vihreän kortin, tai miksi tahansa sitä kutsutaan, päästäkseni Yhdysvaltoihin tai saadakseni vapautuksen. En tiedä.

– En usko, että vapautus on todella mahdollista. Jos se on mahdollisuus, en tiedä mistä vapautus johtuisi. En tiedä. Minulla ei ole paljon vastauksia, Đoković perusteli ratkaisujaan.

Đoković joutuu jo nyt jättämään väliin ATP 1000 -tapahtumat USA:n Cincinnatissa ja Kanadan Torontossa, jossa on yhtä tiukat korona-ehdot kuin USA:ssakin.

USA:n lakipykälät ovat tapauksen suhteen hyvin yksiselitteiset.

– Lentomatkustajien, jotka eivät ole Yhdysvaltojen kansalaisia ​​eivätkä maahanmuuttajia, on oltava täysin rokotettuja ja esitettävä todiste korona-rokotuksesta ennen kuin he nousevat lentokoneeseen lentääkseen Yhdysvaltoihin, asiasta todetaan.

Texasin osavaltion senaattori Drew Springer on myös ujuttanut oman lusikkansa soppaan. Hän kritisoi presidentti Bideniä tilanteen johdosta.

– Biden kieltää Đokovićiä tulemasta Yhdysvaltoihin pelaamaan Yhdysvaltain avoimissa, mutta sallii miljoonien rokottamattomien laittomien ylittää rajan. Hei Joe, mitä on yksi ihminen lisää ilman rokotuksia!!!?!!, Springer mesosi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis