Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

YouTube-nyrkkeilijä Doctor Mike lahjoitti tuotot Ukrainaan: “Tästä minussa on kysymys”

Mike Varhavski nyrkkeily USA
AOP

Nyrkkeilykehissä toukokuussa debytoinut YouTube-tähti Mike Varshavski kertoi keskiviikkona lahjoittavansa komean summan rahaa ottelutienesteistään Ukrainan-sodan uhrien auttamiseen.

YouTubessa maailmantähteyteen pongahtanut Mike Varhavski, joka tunnetaan myös käyttäjänimellään Doctor Mike, kohtasi toukokuussa nyrkkeilyottelussa toisen YouTube-tähten Ian Carterin, joka tunnetaan käyttäjänimellä IDubbbz.

Kaksikon ottelulla oli tarkoitus kerätä varoja hyväntekeväisyyteen ja siinä onnistuttiinkin hienosti. Ottelu keräsi yhteensä reilut 1,3 miljoonaa dollaria valituille hyväntekeväisyysjärjestöille. Itse ottelu päättyi Varhavskin voittoon yksimielisillä tuomariäänillä.

Nyt Varhavski kertoi, että hän lahjoittaa loputkin tapahtumasta saamansa tuotot, 47 000 dollaria, Global Giving Foundation -säätiölle, joka ylläpitää kriisiapurahastoa Ukrainan-sodan uhreille.

– Ylpeänä lahjoitan koko Creator Clash -palkkioni Global Givingin Ukrainan kriisiapurahastolle.

– Joku jätti kommentin yhteen nyrkkeilyvideoistani. Toivon, että muistan heidän käyttäjätunnuksensa, koska haluan antaa tunnustusta, mutta hän sanoi: “Mike todella yrittää tehdä kaikki sivutehtävät elämässä”, Varhavski kertoi liikuttuneena.

Mies näkee sodan uhrien auttamisen tärkeänä myös työnsä näkökulmasta.

– Tästä minussa on kysymys, mennään. Koska olen lääkäri, näen potilaita ja pelastan kirjaimellisesti ihmishenkiä. Opetan tuleville lääkäreille kuinka olla hyviä lääkäreitä ja julkaisen silti valtavan määrän sisältöä joka ikinen viikko mahtavan tiimini avulla.

Myös vastustaja Carter sai kehut.

– IDubbbz on todella kova mies, en odottanut hänen taistelevan niin paljon. Hän teki paljon vahinkoa, otti sen kuin mestari, tuli jatkuvasti eteenpäin, hän järjesti valtavan tapahtuman teille ja olette hänelle suuret suosionosoitukset velkaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit