Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martinin F1-tallin entinen työntekijä latoo kovia syytöksiä henkisestä pahoinpitelystä

Aston Martin Formula 1 -talli
AOP

Aston Martinin Formula 1 -tallin entinen työntekijä Aidan Louw on esittänyt todella rankkoja syytöksiä entisestä työnantajastaan.

Eteläafrikkalainen Aidan Louw työskenteli taannoin jonkin aikaa Aston Martinin Formula 1 -tallissa. Mies valmisti osia tallin autoihin, mutta joutui jättämään työnsä kertomuksensa mukaan, koska hänen työtoverinsa käyttäytyivät todella törkeästi miestä kohtaan.

Louw kertoi brittimedia Sky Newsin haastattelussa, että hänet otettiin pilkkaamisen kohteeksi välittömästi sen jälkeen, kun hän aloitti F1-tallin urakoitsijana. Hän sanoi, että häntä kutsuttiin neekeriksi useaan otteeseen ja lisää henkistä pahoinpitelyä tuli sen jälkeen, kun hän paljasti aiemman suhteensa toisen miehen kanssa.

– Ennen kuin edes kävelin työympäristööni, minulle sanottiin silloin, että “Katso, jos sinulla on ongelmia sen kanssa, kuinka puhumme täällä, se on vain sitä, miten me puhumme”, laminaattorina työskennellyt Louw kertoi.

– Päätekijä huusi ja ensimmäinen lempinimi oli brownie – siitä se alkoi. Se muuttui browniesta darkieksi, joten voit nähdä, kuinka se alkoi eskaloitua, jo toisesta vuorosta alkaen. Minua ei kutsuttu Aidyksi tai mitään sellaista. Minua kutsuttiin nimillä nig nig ja brownie.

Louw sanoi, että työtovereiden pahoinpitely oli jatkuvaa, ja häntä kutsuttiin neekeriksi joka tunti.

– Työsuhteen loppupuolella olin vihdoin käsitellyt tapahtumia, Louw lisäsi.

– Minulla oli kulunut vuoro toisensa jälkeen ja väärinkäyös väärinkäytöksen jälkeen. Sanat muuttuivat sanoista nig nig ja brownie suoraan neekeriin. Kun minua kutsutaan neekeriksi, vedän siihen rajan, sinne en mene.

Lisäksi Louw joutui kärsimään homofobiasta.

– Kerroin jollekulle, että minulla oli poikaystävä teini-iässä ja se oli siinä – siinä sekunnin murto-osassa kaikki muuttui. Heti kun he saivat tietää tuosta tietomurusesta, mitä se oli, he yrittivät saada minut alas murtaakseen minut miehenä, yksilönä ja ihmisenä.

Aston Martin vannoo toimineensa

Aston Martinin F1-tiimi on asiassa aivan eri linjoilla Louwin kanssa. Tallin mukaan mies erotettiin heikkojen työsuoritusten vuoksi.

– AMR ja sen toimittaja noudattavat nollatoleranssipolitiikkaa rasismin, homofobian ja kaikenlaisen syrjinnän suhteen. Suhtaudumme kaikkiin syytöksiin tästä ei-hyväksyttävästä käytöksestä vakavasti, mukaan lukien tällaisten väitteiden perusteellinen tutkiminen ja seuraamusten määrääminen jokaiselle henkilölle, joka ei täytä standardejamme.

– Tässä tapauksessa kantelijaa uskottiin oikeutetusti, hänen valitukseensa tartuttiin välittömästi ja määrättiin asianmukaiset seuraamukset linjassa nollatoleranssipolitiikkamme kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1