Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Dustin Poirierilla selkeä toive Conor McGregorin seuraavaksi vastustajaksi – “Tuollainen kamppailu aiheuttaisi valtavan hypetyksen”

Dustin Poirier
AOP

UFC:n tähtiottelija Dustin Poirier toivoo näkevänsä kohtaamisen Justin Gaethjen ja Conor McGregorin välillä. Urallaan molemmat miehet kohdannut “The Diamond” uskoo, että kyseisellä kamppailulla olisi runsaasti viihdearvoa.

Conor McGregorin huhuttu paluu on kerännyt viime aikoina otsikoita. Mitään ei olla kuitenkaan vielä lyöty lukkoon, eikä irlantilaisen mahdollinen vastustajakaan ole vielä selvillä. McGregorin kolme kertaa uransa aikana kohdannut ja kahdesti voittanut Dustin Poirier kertoo, että ei ole kiinnostunut enää astumaan häkkiin rääväsuun kanssa.

– En usko, että kohtaan Conoria enää. En ole kiinnostunut hänestä ja omalta osaltani se ovi on suljettu. Raha olisi ainoa syy astua vielä kehään hänen kanssaan. Voitin hänet kaksi kertaa peräkkäin. Voisinko parantaa suoritustani? Voisinko tyrmätä hänet nopeammin? Olen tehnyt sen jo, joten raha olisi ainoa motivaattori.

Poirierilla oli selkeä mielipide siitä kenet irlantilaisen pitäisi kohdata seuraavaksi.

Justin Gaethje vastaan Conor McGregor. Tuollainen kamppailu aiheuttaisi valtavan hypetyksen. Jompikumpi heistä vaipuisi takuuvarmasti unten maille. Se olisi valtava ottelu, jonka minä haluaisin nähdä.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit