Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallin MM-sarja saa tutun paluumuuttajan – Edellisvierailu päättyi korona-kaaokseen

Meksikon MM-ralli
AOP

Rallin MM-sarja saa ensi kaudelle mieluisan paluumuuttajan, kun Meksikon MM-ralli tekee paluun WRC-kalenteriin.

Torstaina mediassa levisi tieto, että Meksikon ralli liittyy rallin MM-sarjaan vuonna 2023 kahden vuoden tauon jälkeen. Tapahtumajärjestäjä RallyMex ilmoitti paluusta maanantaina, vaikka ensi vuoden tapahtuman päivämäärää ja uuden sopimuksen pituutta ei vielä paljasteta.

Edellisen kerran WRC vieraili Meksikossa vuonna 2020, jolloin korona-pandemia alkoi levitä maailmanlaajuisesti ja järjestäjät joutuivat perumaan rallin viimeisen osuuden, jotta kuljettajat ja joukkueet voisivat palata kotiin, kun globaalit rajat alkoivat sulkeutua tartuntojen vähentämiseksi. Rallin voittajaksi julistettiin Sébastien Ogier.

Meksikolle tarjottiin mahdollisuus palata jo tällä kaudella, mutta kuljetuskustannukset estivät WRC:tä isännöimästä tapahtumia Meksikossa ja Argentiinassa. WRC kuitenkin palaa Pohjois-, Keski- ja Väli- sekä Etelä-Amerikaan ensi vuonna, kun Meksikon ralli järjestetään Guanajuaton osavaltiossa.

Osakilpailun päivämäärää ei ole vielä määritelty, mutta kaikki viittaa siihen, että se järjestetään maaliskuussa perinteisen tapaan, jotta kisassa vältetään kuumimmat kaudet ja seuraavien kuukausien sateet.

Meksikon rallin puheenjohtaja Juan Suberville ilmoitti puolestaan, että työtä uuden sopimuksen saamiseksi tehtiin vuoden 2021 aikana. Tulosta syntyi siis suhteellisen nopeasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli