Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Hollannin ihmenainen palasi radalle! – Jäi nuolemaan näppejään MM-kisojen kympillä

Letesenbet Gidey juhli voittoa naisten kympillä.
AOP

Yleisurheilun MM-kisojen toisen kilpailupäivän aamupäivän kisoissa nähtiin kaksi loppukilpailua. Miesten moukarinheitto oli päivän ensimmäinen finaali ja sen jälkeen oli vuorossa äärimmäisen tiukka naisten 10 tuhannen metrin juoksu. Naisten kympillä nähtiin mielenkiintoinen tilanne, kun Hollannin juoksutähti Sifan Hassan teki paluun radoille.

Eugenen yleisurheilun MM-kisoissa jaettiin lauantain aamupäivän ensimmäisissä kilpailuissa kahdet mitalit. Miesten moukarinheitossa ja naisten kympillä selvitettiin kolme parasta. Naisten kympillä voiton otti ME-nainen Letesenbet Gidey, joka juoksi komean ajan 30.09,94. Gideyn ME-aika on tämän kisan voittoaikaa kuitenkin yli minuuttia kovempi otatus.

Etiophialaisen aika on tämän kauden maailman kärkitulos. Gidey piti kovassa loppukirissä kaksi kenialaista takanaan.  Toiseksi juoksi arvokisojen kestomenestyjä Hellen Obiri ja kolmanneksi Margaret Kipkemboi. Obiri juoksi kisassa ennätyksensä 30.10,02 kuten myös Kipkemboi, jonka aika oli 30.10,07.

Kisaan pienenä suosikkinakin tullut Hollannin Sifan Hassan oli koko matkan tiukissa kyttäysasemissa. Hassanin pelätty loppukiri ei kuitenkaan purrut odotetulla tavalla, joten hollantilainen jäi kisassa neljänneksi. Hassanin aika oli 30.10,56, joten eroa kärkeen tiukassa loppukirissä ei juuri syntynyt. Kisassa viimeinen kierros juostiin hurjaan 60 sekunnin tahtiin.

Näissä kisoissa Tokiossa kolme matkaa urakoinut Hassan juoksee kympin lisäksi vain naisten vitosen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu