Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Intiassa K-1-vapaaottelutapahtumassa tragedia – Promoottori saa rutkasti arvostelua

nyrkkeily
AOP

Intiassa nähtiin järkyttävä tragedia, kun vapaaottelija Nikhil Suresh menehtyi kehään tunnetun K-1 Kickboxing Associationin Karnatakan paikallispromootion ottelutapahtumassa.

Vapaaottelija Nikhil Suresh osallistui K-1 Kickboxing Associationin Karnatakan paikallispromootion turnaukseen Intian Jnanabharatissa. Tapahtuma oteltiin paikallisella Rapid Fitness Gymillä.

Ottelu päättyi karusti, kun Sureshin vastustaja sai kovia iskuja perille ja Suresh tippui kehänpintaan tajuttomana. Erotuomari keskeytti ottelun välittömästi.

Kun Sureshin huomattiin olevan tajuton, häntä rynnättiin auttamaan välittömästi ja hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa hän menehtyi neljä päivää myöhemmin tajuihinsa palaamatta.

Nyt Sureshin omaiset ovat tehneet rikosilmoituksen poliisille tapahtuman järjestelyistä, joiden he uskovat olleen riittämättömät. Promootion johtaja Naveen Ravishankar on myös kadonnut teille tietämättömille.

Sureshin valmentaja Vikram Nagaraj kommentoi tapahtunutta surullisena.

– Syvällä surulla otan taakan kertoa niistä kauheista uutisista, joita me kaikki pelkäsimme. Poikani Nikhil päätti ripustaa hanskat tänään.

– Hänen kaunis sielunsa jätti meidät taakseen tämän päivän alkuaikoina käydyn kovan taistelun jälkeen parhaasta lääkärinhoidosta huolimatta. Hän jää ikuisesti sydämiimme ja muistoihimme. Olen sanattomaksi särkynyt menetyksestäni, mies suri.

Nagaraj pyysi myös kamppailulajiyhteisöltä tukea Sureshin perheelle.

– Tänään olen menettänyt pojan. Rukoilemme kaikkivaltiasta antamaan meille kaikille tarpeeksi voimaa kestää sietämätöntä. Syvimmät osanottoni.

Nagaraj moitti myös kovasanaisesti tapahtuman järjestelyjä.

– Jos tapahtumapaikalla olisi ollut ambulanssi, koulutettu lääkintähenkilöstö ja tavallinen ottelualusta, hän ei olisi menettänyt niitä arvokkaita kultaisia ​​hetkiä, jolloin tragedia iski, ja se olisi voinut pelastaa hänet tästä tuskasta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön LockerRoom India (@lockerroom_in) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit