Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Mahtava moukarikisa! – Puolan jätille jo viides mestaruus

Pawel Fajdek voitti moukarissa MM-kultaa.
AOP

Lauantain aamupäivän kilpailut näkivät kaksi loppukilpailua yleisurheilun MM-kisoissa. Yksi odotettu loppukilpailu oli miesten moukarinheiton finaali, kun Puola kohtasi omassa maaottelusaan Yhdysvallat. Kisassa Yhdysvallat jäivät ilman mitalia, kun Puolaan meni odotettu kaksoisvoitto. Mitalit menivät samoille nimille kuin Tokion olympialaisissakin vuosi sitten.

Eugenen yleisurheilun MM-kisoissa jaettiin ensimmäiset mitalit kenttälajeissa, kun miesten moukarinheiton loppukilpailu käytiin lauantaina. Kisassa kaksoisvoitto meni odotetusti Puolaan, kun kokenut Pawel Fajdek nousi voittoon. Kisassa toiseksi nousi suosikki ja Tokion olympiavoittaja Wojciech Nowicki. Kolmas kisassa oli Norjan Eivind Henriksen, joka sai hopeaa Tokiosta.

Maailmanmestaruus oli tuloksen 81,98 heittäneelle Fajdekille viides. Nowicki heitti 81,03 ja Henriksen 80,87. Henriksenille tulos oli kauden paras noteeraus.

Kisassa oli hurja taso, sillä kahdeksan parhaan joukkoon tarvitsi heittää yli 78 metriä. Kisassa viisi miestä leiskautti yli 80 metrin, kun kärkikolmikon takana Ranskan Quentin Bigot riipaisi 80,24 ja Unkarin Bence Halasz 80,15. Kisassa paras yhdysvaltalainen oli Rudy Winkler. Winkler heitti itsensä kuudenneksi tuloksella 78,99.

Aiemmin MM-finaalissa vähintään viisi miestä on heittänyt yli 80 metriä vuonna 2007. Osakan MM-kisoissa taso nousi aivann hurjaksi, sillä valkovenäjän Ivan Tihon heitti lähes 84 metriä viimeisellä kierroksella. Tuolloin seitsemän miestä heitti yli 80 metriä loppukilpailuun

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu