Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Onko tässä maailman nopein mies? – Naisten kuulasta luvassa hurja taistelu!

Fred Kerley, Yhdysvallat
AOP

Yleisurheilun MM-kisojen toisen kisapäivän iltaohjelmassa on luvassa kolme loppukilpailua. Alkuillassa on luvassa naisten kuulantyönnön loppukilpailu ja miesten pituuden finaali. Päivän päättää miesten sadan metrin juoksun loppukilpailu. Miesten satasella välierät juostaan heti alkuillasta ensimmäisenä.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö on yleisurheilun MM-kisojen osalta äärimmäisen mielenkiintoinen. Luvassa on kolme loppukilpailua, joissa kaikissa on paljon jännitettävää.

Miesten sadan metrin juoksussa on luvassa ensin kolme välierää ja päivän päätteeksi finaali. Suosikkina voidaan alkuerien jälkeen pitää Yhdysvaltain Fred Kerleyta, joka paineli alkuerässään ajan 9,79. Kerleyn kovin haastaja lienee maanmies Christian Coleman ja Tokion olympiavoittaja, italialainen Lamont Jacobs. Kokenut Jamaikan Yohan Blake on myös varteenotettava kisan mitalitaistelussa.

Naisten kuulassa on mitalit täysin auki loppukilpailuun lähdettäessä. Käytännössä kilpailun voi voittaa kuusi eri urheilijaa kahdestatoista. Kisaan suosikkina lähtee kotiyleisön edessä työntävä Chase Ealey, joka työnsi karsinnassa heti ensimmäisellään rajan poikki. Muita mahdollisia menestyjiä ovat Kanadan Sarah Mitton tai Kiinan Lijiao Gong. Gongille karsinta oli kauden toinen kilpailu, mutta karsinnassa kiinalainen paukutti helposti yli 19 metrin. Ealey on finaaliin lähdettäessä maailman tilastokärki 20,51 kantaneella työnnöllä.

Lauantain toinen kenttälajifinaali on miesten pituushyppy. Miesten pituuden karsinta jäi todella vaisuksi, sillä vain Japanin Yuki Hishioka ja Yhdysvaltain Marquis Dendy rikkoivat 815’n rajan. Finaaliin päästiin jopa heikolla tuloksella, kun karsinnan 12. oli Kuuban Maykel Masso. Loppukilpailussa Dendy on äärimmäisen kova menestysehdokas, mutta suurella todennäköisyydellä kullasta kovimman kisan käy Kreikan Miltiadis Tentoglou, joka hyppäsi karsinnassa vain tuloksen 803 ja Sveitsin kymppiottelija Simon Ehammer. Ehammerilla on kauden kärkitulos nimissään, joka on ottelussa hypätty 845.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu