Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Golfin British Open sai yllätysvoittajan: “Se on vain epätodellista”

Cameron Smith British Open golf
AOP

Australialainen Cameron Smith teki huiman tempun golfin British Openissa ja nousi useiden ennakkosuosikkien ohi voittamaan koko turnauksen.

Cameron Smith teki golfin British Openin päätöskierroksella huikean tempun ja pelasi kierroksen kahdeksan alle parin -tuloksella. Se riitti nostamaan australialaisen ohi päätöspäivään johtoasemassa lähteneen pohjoisirlantilaisen Rory McIlroyn.

British Openin voitto oli Smithin ensimmäinen major-turnausvoitto ja mies oli todella liikuttunut nostaessaan Claret Jugia. Mies meni lähes sanattomaksi voittopuhettaan antaessaan.

– Jestas mikä viikko. Aion hajota täällä, tiedän! Haluan kiittää joukkuettani kaikesta kovasta työstä, jota olemme tehneet.

– Parin viime vuoden aikana se on todella alkanut tuottaa tulosta ja tämä on ehdottomasti sen arvoista. Siellä oli aivan mahtavaa, ajattelin, että kenttä oli juuri sellainen kuin Open Championship -turnauksen pitäisi pelata: lujat ja nopeat, kovat tiiauspaikat – se oli vain epätodellista, Smith hehkutti.

Tämän vuoden Open oli järjestyksessä 150. Smith kertoi sen lisänneen voiton ainutlaatuisuutta.

– Se on vain epätodellista. Tämä paikka on niin siisti.

– Olen haaveillut 150. Openin pelaamisesta täällä ja voitosta. En edes tiennyt, että pääsen näin pitkälle, ja se on aivan mahtavaa. On epätodellista katsoa näitä nimiä tässä pokaalissa ja saan lisätä omani. Olen sanaton.

Myös voitonjuhlan askelmerkit olivat jo tiedossa.

– Aion ehdottomasti selvittää, kuinka monta olutta tähän pokaaliin mahtuu, se on varma!, Smith hekotteli.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf