Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Golfissa kuohuu taas – Muodostuuko Ryder Cupista pahemman luokan pannukakku?

Henrik Stenson golf Ruotsi
AOP

Golfin suurkiertuiden välinen kähinä leviää jo Ryder Cupinkin puolelle, kun ruotsalainen Henrik Stenson menetti Euroopan joukkueen kapteeniutensa LIV Golf Series -jäsenyytensä vuoksi.

Golfin Ryder Cup on yksi lajin tunnetuimpia arvoturnauksia. Siinä Euroopan ja Yhdysvaltain parhaista pelaajista kootut miesjoukkueet kohtaavat toisensa joka toinen vuosi. Turnausta on pelattu jo vuodesta 1927 ja sitä arvostetaan korkealle kaikkialla golfmaailmassa.

Ensi vuoden Ryder Cup sai ikävän käänteen jo ennen alkuaan, kun Euroopan joukkueen kapteeniksi nimetty ruotsalainen Henrik Stenson menetti kapteeniutensa. Stenson on aikeissa siirtyä pelaamaan uudelle LIV Golf Series -kiertueelle ja Ryder Cupin järjestävät PGA of America ja PGA European Tour ovat tunnetusti täydessä sodassa LIV:n kanssa.

Stensonin siirtoa ei ole vielä virallistettu, mutta mediatietojen mukaan se on lähiaikojen asia.

LIV Golfin riveihin siirtyneitä nimimiehiä on pitkä lista varsinkin Euroopan joukkueen potentiaalisessa osallistujalistassa. Yhdysvaltain joukkueessa tilanne ei ole yhtä karu. Euroopalta sen sijaan puuttuvat ainakin muun muassa Ian Poulter, Lee Westwood, Paul Casey, Martin Kaymer ja Sergio García.

Ryder Cup pelataan Italian Roomassa 30.9.-2.10.2023.

 

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf