Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

Entinen ammattilaisgolfari Paige Spiranac kamppailee vaikeiden turvallisuusongelmien kanssa

Paige Spiranac entinen golfari USA
AOP

Yhdysvaltalainen entinen ammattilaisgolfari Paige Spiranac on kertonut hurjista turvallisuusongelmistaan. Nainen kärsii huijarien aiheuttamista ongelmista.

29-vuotias yhdysvaltalainen entinen ammattilaisgolfari Paige Spiranac on pysynyt julkisuudessa myös golfuransa jälkeen. Nainen lopetti uransa vuonna 2016 ja on sen jälkeen keskittynyt muun muassa. erilaisiin golfiin liittyviin markkinointitöihin.

Spinarac kertoi taannoin Playing A Round -podcastissaan, että on joutunut kärsimään jo pitkään erilaisten huijareiden aiheuttamista ongelmista. Pahimmillaan hän ei ole uskaltanut poistua edes kotoaan.

Spiranac kertoi, että aiemmin tuntematon mies lähestyi Spinaracia äskettäisessä hyväntekeväisyysgolftapahtumassa ja väitti, että nainen oli huijannut häneltä 10 000 dollaria.

– Hän tulee ja pyytää minulta kuvaa, se on aluksi hyvä. Ja sitten hän kertoo, kuinka huijasin häneltä 10 000 dollaria ja hän alkoi uhkailla minua. Se oli todella todella pelottava tilanne.

– Kuten kävi ilmi, tätä miestä oli huijattu jonkun luomalla valeprofiililla ja siinä oli väärennetty numero, ja hän oli raivoissaan.

Spinaracin mukaan ilmiössä ei ole mitään uutta.

– Olen käsitellyt näitä turvallisuuskysymyksiä jonkin aikaa ja ne ovat pahentuneet viimeisten parin kuukauden aikana.

Spinarac kuvaili podcastissaan elävänsä kuplassa kotonaan ja pelkäävänsä kotoaan poistumista.

– Olen vain pelännyt. En todellakaan jätä kotiani paljoa, en käy ulkona.

– Olen vasta alkanut tuntea, että elän tässä kuplassa, ja se on jotain, mitä en ole koskaan ennen todella kokenut.

Nainen pelkää, että häiriköitä löytyy lisää.

– En tiedä kuka siellä on, kuka seuraa minua, kuka vainoaa minua.

– Tiedän, että monet ihmiset sanovat, että se tulee työsi mukana. Ei, sen ei pitäisi, nainen surkutteli.

Spinarac pelasi ammattilaisurallaan parhaimmillaan Cactus Tour -kiertueella. Hän haki paikkaa myös LPGA-kiertueelta siinä kuitenkaan onnistumatta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf