Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

E-urheilu

Sairasta touhua – Destiny 2 -e-urheilija latoi sairaan uhkauksen pelinkehittäjälle

Destiny 2 ammuntapeli Bungie Inc
AOP

Yhdysvaltalainen pelitalo Bungie Inc on joutunut ottamaan kovat keinot käyttöön yhden pelaajansa kanssa hänen uhattuaan Destiny 2 -yhteisön johtaja Dylan Gafneria.

Destiny 2 -ammuntapelin kehittäjä Bungie Inc on nostanut kanteen Destiny 2 -pelaaja Luca Leonea vastaan Leonen uhattua Bungien yhteisöjohtaja Dylan Gafneria. Bungien mukaan Leone rikkoi pelin rajoitettua ohjelmistolisenssisopimusta useaan otteeseen.

Bungie kertoi myös käräyttäneensä Leonen käyttämästä useita kertoja Destiny 2 -huijausohjelmistoa suoratoiston aikana Twitchissä. Yrittääkseen kiertää kiellon Leone loi 13 tiliä, joista jokainen oli hakemuksen mukaan uusi LSLA-rikkomus. Studio väitti Leonen rikkoneen LSLA:ta muilla rintamilla, mukaan lukien myymällä Destiny 2 -tilejä, jotka sisältävät tunnuksia tai ei-siirrettäviä merkkejä, joita pelaajat voivat ansaita.

Bungie kertoi, että monet pelaajat, erityisesti keräilijät, arvostavat näitä. Lisäksi Bungie väittää, että Leone on uhkaillut studiota ja sen työntekijöitä. Kanteen mukaan Leone twiittasi halustaan ​polttaa Bungien toimistorakennus ja kirjoitti, että tietyt Bungien työntekijät eivät olleet turvassa, koska Leone aikoi muuttaa heidän naapurustoonsa.

Toukokuussa kuva Destiny 2 -yhteisön johtajan Gafnerin työntekijätunnuksesta ilmestyi Twitter-tilille, jonka kerrotaan kuuluvan Leonelle.

– Tajusin juuri, että muutan paikkaan, joka on 30 minuutin päässä dmg:stä, Leonen kerrotaan kirjoittaneen ja sanoneen sen jälkeen, että “hän ei ole turvassa”.

Bungie huomautti, että dmg viittaa todennäköisesti Gafneriin, joka käyttää Twitter-tunnusta @dmg04.

Leonen väitetty Twitter-tili on sittemmin lukittu. Hänen ilmoittamallaan Twitch-kanavalla ei ole muuta sisältöä kuin kuvaus, jossa lukee “23-vuotias Bungie-pelitestaaja Los Angelesista”.

Mediatietojen mukaan kyseessä ei ole ainut häirintätapaus. Destiny 2:n hiekkalaatikon suunnittelujohtaja Kevin Yanes on jättänyt Twitterin. Pelaajien kerrotaan reagoineen raivolla Yanesin sanoihin, että alkuperäisen Destinyn esine ei palaa.

Gafner puolestaan kommentoi tilannetta turhautuneena lauantaina.

– Unelmoin päivästä, jolloin videopelien kehittäjät (mistä tahansa studiosta) voivat avoimesti keskustella työstään ilman häirintää, Gafner totesi Twitterissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu