Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Täyssähköinen Extreme E -rallisarja laajentaa uusille aloille: “Fanit tulevat rakastamaan Odyssey 21:n ominaisuuksia ja nopeutta!”

Extreme E ralli
AOP

Rallimaailmaan vauhdilla saapunut Extreme E -off-road-rallisarja siirtyy nyt myös e-urheilun puolelle, kun sarja esiintyy suositussa Forza Horizon 5 -ajopelissä.

Extreme E -rallisarja ja Playground Games Ltd:n kehittämä Forza Horizon 5 -ajopeli julkaisivat maanantaina yhteisen tiedotteen, jonka mukaan ympäristöhyväntekeväisyystyöstään tunnettu rallisarja tekee e-urheiludebyyttinsä Forza Horizon 5:ssä.

Extreme E debytoi Forza Horizon 5:ssä 19.7. ja mukana ovat kaikki kymmenen sarjan Odyssey 21 -ralliautoa. Debyytti on osa Forzan Festival Playlistin 10. tuotantokautta. Mukana on myös Extreme E:stä inspiraationsa saaneita haasteita ja kausitapahtumia.

Mukana on myös eri peliympäristöjä. Kesän Island X Prix -kausi sisältää kilpailun Meksikon itärannikolla Playa Azulilla. Syksyinen Energy X Prix sisältää kilpailun Guanajuaton kaupungissa. Talvella ajetaan Copper X Prix -kilpailussa kanjonissa. Kevään finaali vie pelaajat Dunas Blancasin Bajan kautta Desert X Prix -kisaan.

Extreme E:n riveissä ollaan täpinöissään

– Tämä Extreme E:n ja Forza-franchisen välinen kumppanuus on tuonut sarjan uudelle alustalle ja yleisölle. On ollut hienoa työskennellä yhdessä tuodaksemme Extreme E Odyssey 21 e -SUV:t Forza Horizon 5 -pelaajille, jotka ovat innostuneita sähköajoneuvoista, Ali Russell, Extreme E:n markkinointijohtaja, hehkutti.

– Olemme innoissamme, että useammat ihmiset näkevät, mihin sähköajoneuvot pystyvät, ja esittelemme sarjaa uudessa valossa.

Autojen lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä myös Extreme E:n inspiroimia kilpailupukuja ja teemallisia keräilyesineitä, kun taas peliympäristössä on myös Extreme E -mainostaulut ja kilpapuku. Kumppanuus on myös kaksisuuntainen ja Forza Horizon 5:ttä esitellään myös Extreme E -kilpailuissa kuljettajien, sarjan henkilökunnan ja kutsuvieraiden käyttöön.

– Turn 10 ja muu Forza-pelien takana oleva tiimi on työskennellyt kovasti tehdäkseen tästä pelistä mahdollisimman autenttisen ja saavutettavan. Osallistuminen tähän mennessä suurimpaan ja kattavimpaan Horizon-peliin on uskomatonta mestaruussarjallemme ja antaa Forzan yleisölle mahdollisuuden päästä Odyssey 21s -ralliautojemme ratin taakse ja kokea sarjamme ominaisuudet omakohtaisesti.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä tällaisen eteenpäin katsovan ryhmän kanssa ja odotamme innolla näkevämme kohottavan vaikutuksen molempiin yhteisöihimme, Russell jatkaa.

Tanner Foust, pitkäaikainen Forza-lähettiläs ja nykyinen McLaren Extreme E -kuljettaja, uskoo, että autot tulevat olemaan suosittuja pelaajien keskuudessa.

– On hienoa kuulla, että kaksi eteenpäin ajattelevaa ja innovatiivista ryhmää, kuten Extreme E ja Forza, tekevät yhteistyötä tuodakseen Odysseyllä ajamisen entistä useammalle ihmiselle ympäri maailmaa. Olen ollut Forzan lähettiläs ja kumppani yli vuosikymmenen ajan ja olen jatkuvasti hämmästynyt ajokokemuksista, joita voit saada peleissä.

– Forza-fanit tulevat rakastamaan Odyssey 21:n ominaisuuksia ja nopeutta!, Foust hehkutti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta E-urheilu