Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Entinen huippunyrkkeilijä Eva Wahlström kertoi kuulumisistaan – Mukana niin hyvää kuin huonoakin

Eva Wahlström entinen nyrkkeilijä
AOP

Yksi Suomen menestyksekkäimmistä naisnyrkkeilijöistä, 41-vuotias Eva Wahlström, lopetti uransa vajaat kaksi vuotta sitten. Nainen kertoi tiistaina kuitenkin, että vanhat muistot puskevat välillä vielä pintaan.

Entinen nyrkkeilijä Eva Wahlström julkaisi tiistaina Instagramissaan julkaisun, jossa kertoi nykykuulumisistaan. Entinen ura ei ole jättänyt naista vielä rauhaan.

– Näen edelleen viikottain painajaisia, että olen lupautunut ottelemaan. Olen unessa todella ahdistunut, koska en enää halua pudottaa painoa ja riuttaa itseäni, enkä enää halua kestää kaikkia kipuja, mitä kilpaileminen toi mukanansa. Ja minä mietin, että miksi hemmetissä menin lupautumaan, kun EN ENÄÄ HALUA!, nainen kertoo.

Wahlström iski huikean uran sekä amatööri- että ammattilaiskehissä ja laji on edelleen hänelle erittäin rakas.

– Silti kaipaan nyrkkeilyä jonkun verran vielä. Se on tosi ristiriitaista. Mä oon niin täynnä, hmm, joitain tunteita ja energiaa, jota en osaa nimetä, joka ei purkaudu kuin nyrkkeilemällä. Ja ellei se purkaudu, minun oloni muuttuu surkeaksi, vihaiseksi tai alakuloiseksi. Kaipaan toki myös treeniyhteisöä, ja valmentaja Risto Merosta ennen kaikkea.

Wahlströmin puoliso on nyrkkeilijä Niklas Räsänen. Wahlström pääsee siksi onnekseen toimimaan edelleen lajipiireissä.

– Onneksi olen saanut olla osana mieheni tiimiä ja toimia pienenä ja pippurisena sparrikaverina, ja onneksi Meronen käy välillä myös moikkaamassa meitä. Tänään pääsin taas päästelemään höyryjä, ja olo helpottui vähintään 100 kiloa.

– Tämä on tosi hyvä näin, nainen päätti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön eva wahlström (@eva_wahlstrom) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit