Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entinen valmentaja puolustaa entistä tähtivapaaottelijaa Cain Velasquezia: “On surullista, että Kalifornia tekee, mitä se tekee”

Cain Velasquez vapaaottelija showpainija USA
AOP

Entinen vapaaottelutähti Cain Velasquez on ollut pidätettynä murhan yrityksestä helmikuusta alkaen. Nyt miehen entinen valmentaja Javier Mendez on asettunut puolustamaan entistä suojattiaan.

Vapaaotteluseura American Kickboxing Academyn päävalmentaja Javier Mendez asettui tiistaina puolustamaan entistä suojattiaan Cain Velasquezia. Yhdysvaltalaisottelija on pidätettynä ja häntä syytetään Harry Goularten, jota syytetään Velasquezin pojan seksuaalisesta ahdistelusta, murhan yrityksestä.

Mendez valmensi Velasquezia vuosina 2010-2019. Tänä aikana Velasquezista nousi yksi vapaaotteluorganisaatio UFC:n suurimmista tähdistä. Mendezin mukaan Yhdysvaltain oikeusjärjestelmä toimii tapauksessa epäjohdonmukaisesti.

– Tällä hetkellä tietojeni mukaan mikään muu kuin oikeusjärjestelmä ei voi tehdä työtään. Toivottavasti hän voi saada takuita pian, jotta hän voi olla perheensä kanssa, kun he työskentelevät taistellakseen hänen kohtaamiaan juridisia ongelmia vastaan. Katsotaan, mitä tapahtuu. On surullista, että Kalifornia tekee, mitä se tekee, Mendez kommentoi Velasquezin tilannetta.

Mendezin mukaan on huutava vääryys, että Velasquez on lukkojen takana, kun taas Goularte saa olla vapaalla jalalla vastaamassa omiin syytteisiinsä.

– He päästivät väitetyn pedofiilin ulos, kun joku Cainin kaltainen teki jotain, mitä järjestelmä ei tehnyt, ja nyt hän on se, jota ei voida päästää ulos. Mutta toinen kaveri on ulkona, vapaa kuin lintu. Minusta siinä ei ole mitään järkeä.

– Olen puhunut niin monien asianosaisten lakimiesten kanssa, ja he kaikki ajattelevat, että se, mitä hänelle tapahtuu, on paskaa. Ja se on. Mutta anna järjestelmän toimia itse, ja rukoilkaamme, että hän saa ansaitsemansa, eli vapauden.

Velasquezia vastaan on tällä hetkellä nostettu useita syytteitä, joista vakavin on murhan yritys, kun hänen väitetään ampuneen miehen ajoneuvossa, kun hän oli tähdännyt toista miestä. Jos Velasquez tuomitaan murhan yrityksestä, häntä uhkaa mahdollinen 20 vuoden, ehkä jopa elinkautinen vankeustuomio.

Hän ei ole vielä esittänyt kanneperustetta, ja häneltä on evätty takuut kolme kertaa, mukaan lukien äskettäin heinäkuun 11. päivänä. Sillä välin hänen väitetty kohteensa Goularte on vapautettu takuista.

Soppa on vielä kaukana valmiista

Mendezin mukaan Velasquez on kuitenkin vielä positiivisella asenteella, vaikka vankeus onkin kestänyt jo kohta viisi kuukautta.

– Pystyin puhumaan hänen kanssaan. Kävin hänen vaimonsa kanssa noin kolme viikkoa sitten, joten pystyin puhumaan hänen kanssaan ja tavata hänet. Hän on hyvällä tuulella. Hän on sama Cain. Olen varma, että hänen ollessaan siellä on ylä- ja alamäkiä, mutta kun näin hänet, hän oli hyvällä tuulella.

40-vuotias Velasquez joutuu takaisin oikeuteen 5. elokuuta Yhdysvaltain Santa Claran piirikunnan ylemmässä oikeudessa järjestettävään käsittelyyn. Hänellä on myös syytekäsittely suunniteltu pidettäväksi 19. elokuuta. Samaan aikaan Goularte, joka ei kesäkuussa myöntänyt syyllisyyttään syytteeseen rikoksista lapsen kanssa, odottaa 20. syyskuuta järjestettävää esitutkintaa.

Velasquezin perheen Goulartea, Goularten perhettä ja siihen liittyvää yritystä vastaan ​​nostaman siviilioikeudenkäynnin käsittelyaika on 5. syyskuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit